Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Tegnap Sajnos sok volt az intézni való... itt helyben, majd Székesfehérvárra mentünk ismét... csak éjjel 11 órakor értünk haza, és nagyon fáradtan... Na ehhez képest most egy picivel jobban tudtunk aludni, bár most is megébredtünk párszor, de szerencsére mindig gyorsan vissza is aludtunk.
A szokásos időben ma is felkeltünk, kidobott az ágy, már mos a mosógép.... A reggeli kávénkat is megittuk már.

Ilona!
Látom, hogy tegnap voltál itt ebéd előtt egy gyönyörű orgonás képpel!
Tegnap szerencsénk volt az idővel, ,de 10 órakor minden ruhát felhoztam a teraszra, ott újra kiteregettem, viszont addigra jól átfújta a szél... Így nem kellett aggódnom, hogy ha elkezd esni, mert ott estig száradhatott volna is a ruha... de amikor már Székesfehérvárra kellett mennünk, lekapkodtam, és az emeleten elosztottam a fürdőszobában, és a másik szobákban... Mostanra minden megszáradt... de fél óra múlva újra kiteregetek, viszont most már egyből a teraszra, mert nagyon lóg az eső lába... hideg ugyan nincsen, 10 fokot látok a hőmérőn, de ma nem akarok 2-szer teregetni.. ráérnek a ruhák ott száradni...
Na és Ti jól haladtatok a vers tanulással? Gumicsere meg volt a bicajon? Fodrászat is is sikerült?
A hétvégi szülinapi összejövetelért én is drukkolok, hogy minden jól sikerüljön!
Lia!
Gondolom, hogy annak is örült Zsombor, hogy most már erősebb gumik kerültek a bicajára, igaz!
Jaj mindenkit nagyon magyon zavar az az időjárás-hőmérséklet ingadozás... az öregeket meg még jobban! 
Drukkolok, hogy ma is kevesen legyenek! Jó munkát!
Ancsa!
Köszi a kávét!
Éjjel nem volt már kedvem bekapcsolni a gépemet, ezért maradt el a lámpácska....
Akkor rendezd Te is a dolgaidat, aztán jó tortázást! ...