Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Ma egész eddig pörgés volt nálunk. Most vittük ki a vonathoz Gábort, jól felpakoltam, így nem kellett gyalog cipelnie a két táskát... Aztán Kelenföldön úgyis már átszáll a metróra, és hazáig tud menni, mert már a 3-as metró is megy... Onnét pedig 5 perc gyalog...
Ma annyira kapós volt a gyümölcslevesünk, nagyon örültem, hogy erre beszéltek rá... 5 literes fazékkal főztem, jutott belőle bőven mindenkinek. Aztán a krémes is jól sikerült, ma minden összejött, ami a kajákat illeti... ![]()
Persze azért most már igazán jól esik pihenni.
Ilona!
Látom, hogy ebéd előtt jártál itt! Hú de sok finomság készült Nálatok is! Atya ég! Ennyi káposzta! Na volt munkád rendesen vele! ... 
A kókuszost én mindig szódabikarbónával sütöttem, még anyukámtól van a receptje! ... De most már a piskótát is felesben sütök sütőporral és szódabikarbónával... Én is jobban szeretem a már úgy.
Guszta lett a kókuszos és a krémes is... Látom, hogy most is megszórtad porcukorral! ... A férjednek így nem ajánlatos enni... remélem, hogy Ő nem úgy kapta! ![]()
Én is megcsináltam a krémest, és természetesen most sem szórtam rá cukort...
Ancsa!
De aranyos nyuszikás képpel jöttél! 
Ha megcsináltad a csokitortát, akkor az biztos elég is lesz... hú de milyen finom is lehet. 
Jó sok gyümölcslevesünk maradt, pedig kapott most is anyósom belőle... Meg jó nagy adag milánói is készült... Ja és a kaszinótojást is elkészítettük ma... Ezért úgy döntöttünk, hogy holnap csak egy kis gombát rántunk ki... A húsleves főzése hétfőre marad...
Ma már csak lazítás lesz itt is ma!