Sziasztok!

Margitka! Gyógyszert vettem be akkor már jobb volt utána és nem fájt a fejem. Tegnap sikerült a káposztát és sonkát megfőzni. Káposztából lett 43 töltelék, de ebből teszek el majd a jövő hétrre is.
Most főzöm a fehérbablevest a sonkalében, szerintem finom lesz, mert az illata jó. Még a sonkalében nem főztem levest, de nem ronthatja el, holnapra is lesz belőle. A kókoszus sütit szeretném megsütni még ma.
A Levente évvégi felmérése megtörtént kiváló mindenből, csak magatartás, szorgalom, hittan-etika-erkölcstan ez a 3 tantárgy jó. A többi tantárgyat 100 %-ra teljesítette. Jaj nagyon örültünk ennek a szép ererdménynek. Kis szorgalmas a drágaságunk! Még a Tamásét nem tudjuk, de reméljük az övé is szép lesz.
Lia! Nagyon gyorsan elmúlt ez a két hét valóban! Itt lesz a május is hamar, mikor újra találkoztok, már nem sok idő kell ehhez a találkozáshoz sem! Jó utat a gyerekeknek!
Ancsa! Nagyon szép képet hoztál reggel! Te már szépen megcsináltam mindent, kicsit lazíthaszt! Én még kicsit porszívózni is szeretnék még ma. Gyönyörű idő igérkezik, már most szépen melegszik a levegő.