Válasz: Társalgás
Szia Klári!
A kutyusod biztos elfáradt a napi teendői után! 
A blondie olyan, mint a brownie, csak az kakaós (sötét), ez pedig világos süti! 
Pihenj jól éjszaka, tudom, hogy nagyon korán kell felkelned! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szia Klári!
A kutyusod biztos elfáradt a napi teendői után! 
A blondie olyan, mint a brownie, csak az kakaós (sötét), ez pedig világos süti! 
Pihenj jól éjszaka, tudom, hogy nagyon korán kell felkelned! 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok!
Hűvös a reggelünk, csak 2 fok van, és a szél is fújdogál... De legalább most nem esik az eső... egyenlőre... talán hasonló időre számíthatunk a tegnapihoz. A főzésben most egyeztünk meg... Egy könnyű köménymagos rántott leves lesz tojással, és másodiknak pedig cukkini főzelék.... Már nem is emlékszem rá, hogy mikor volt... gombás hús éppen van elég még hozzá kettőnknek. 
Itt a finom kávé, e nélkül nem indulhat a napunk!
Én tejjel iszom most is... 

Szervusztok!
Mindig örömmel tölt el hogy simán be tudok lépni,az oldalra!
Épp kérdezni akartam mi a blondie,de látom Klárika megelőzött és már meg is kaptam a választ.Eddig nem tudtam hogy létezik ilyesmi.
Jó hogy mondod Klárika!A helyzet az hogy én inkább macskás vagyok,a kutyákhoz nem értek annyira,de Babi igen,úgyhogy nála jó helyen van a Prücsi,vagyis Mazsi mert ez lett a neve,igy irták be Babi kérésére!
Na ne tudd meg hogy van mikor megébredek éjjel,mert Poci is úgy horkol a fejem fölött,hogy Atti nem szokott úgy!Vane gy kis piros ,puha polár párnája,arra rá van nyújtózva a két mellső lábával hosszan és úgy alszik mint a bunda,olyan jó érzés,hogy jó helyen és biztonságban van,szeretnék minden állatot igy tudni,mikor látok egy egy cicát a hidegben,esőben kóborolni az utcán,gazdátlanul,fedél nélkül soványan,hát a szivem szakad meg és mindet szeretném hazahozni!
Na paprikás krumpli lett a mai vacsi kolbásszal,most vacsorázunk,aztán még jövök benézni!
Szia Ancsa!
Nagyon szép színe van a mai rózsának! ![]()
Én éppen valami uzsonnát akarok keresni... Jó étvágyat a vacsorához! ... Akartam csinálni egy corasant, de a hűtőben penészes lett az élesztő, azt kidobtam... Na majd talán holnap lesz sütés... Ma már nincs kedvem boltba menni, egyszer már voltam...
Később én is jövök. ![]()
Már én is jártam igy élesztővel,ezért van itthon mindig instant is!Mi már meg is vacsoráztunk,nagyon fincsi lett a krumpli!
Piros káposztával ettük!
Sziasztok!
Hazaértem én is,munka után elmentem fodrászhoz.
Szerencsére nem voltak túl sokan,nyugiban dolgoztunk.
Margitka!
Reggel itt is hűvös volt jelzett is az autó hogy vigyázzak,óvatosan.Délutánra azért a napocska is megmutatta magát.
Nekem nem kell főzzek,tegnap elkészült a mai ebédünk.
Zsombornak átadtam Klárika jókívánságait és a Te ölelésedet is,nagyon örült meg is mutattam a képet amit betettél köszönteni Őt.Nagyon aranyosak voltak beszéltek Leviékkel skype-on,Jó volt nézni őket,az örömöt az arcocskájukon.

Én most elköszönök mára,kezdődnek a sorozataim,mostanában helyszinelős,meg nyomozós filmeket nézek,sajnos a Csillagkaput már nem adják..úgyhogy maradnak ezek.
Szép álmokat és pusz mindenkinek!
Ancsa!
Egészségetekre a vacsit... Hú nem lehetett rossz a piros káposzta!.... de régen vettem már... Mi pedig túl vagyunk az uzsonnán... 
Mi is ilyen filmeket nézünk mostanában... Épp kérdeztem egyik nap, lehet nem vetted észre, hogy ismeritek-e "Az utolsó zsaru" című sorozatot? ... mi azt is nézegetjük....? 
Aztán a filmek után nem ám nyomozol éjszaka! ... Remélem, hogy nem kergetnek meg álmodban! 
Szia Lia!
Látom, hogy közben Te is befutottál! 
Ma szebb idő lett, mint tegnap!... Kisütött a nap itt is!... igaz, hogy csak 5 fokig emelkedett a hőmérséklet és a szél is fúj reggel óta... de sokat javított a közérzetünkön a napsütés! 
De aranyosak lehetnek a gyerekek, ahogy beszélgetnek a Skypen, El is hiszem, hogy nagy boldogság látni Őket! ![]()
Mára én el is köszönök.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Jó estét mindenkinek! Csak halkan jövök, már mindenki tévézik. Ma jól elhúzódott a napom. Papíroztam , és most estére még a nyomtatót is feltöltöttem tintával. Már rég nem használtuk. Most szükség volt rá. Addig berheltem míg hajlandó volt nyomtatni. De szekenlni nem sikerült. Már olyan rég használtam , hogy nem emlékszem hogyan kell azt csinálni.
Ancsa! Nekem személy szerint az a kiskutya csak prücsi marad.DE nem is a neve a lényeg, hanem hogy jó helyen van. Na és most ott van.
Lia! A fiuk biztos hiányoznak egymásnak. Nagyon össze voltak ők melegedve, ilyenkor áldja az ember a netet. Bezzeg mikor nem lehet elhúzni a gyereket előle még enni sem, akkor nem dicsérgetem így.
Margitka! Holnap itt biztos fagy lesz, kitisztult estére az ég. Bezzeg napközben meg csapkodott az eső. Szerencsére mindig korán kelő voltam , így most se esik ez nehezemre. De a kislány bizony alszik még olyankor. Enikőék panaszkodtak, hogy nagyon rosszul alszik a kicsi. Ringatni kell, meg dadajgatni. De nem értem, mert ha én ott vagyok, mindig alszik mint a bunda. Mondtam is nekik, hogy nem mondanak igazat mert ez a gyerek tökéletes alvó. Erre ők meg, hogy jobb ha viszem a kispárnám, mert ott kell maradni, hogy nyugton aludjon a gyerek.De most már én is alszom, mert kiesek a saját számon.
Jó éjt nektek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás