Sziasztok!
Meghoztam a délutáni kávét!

Margitka! Tegnap finom volt a palacsinta, volt lekváros és nutellás. Reggel viszont megint magas volt a cukor, lehet hogy a palcsitól? Teljesen megfeledkeztem erről. Most még erre is gondolni, nem is tudom miket főzzek ezentúl. Legalább addig még megfelelően le nem csökken.
Na a másik gyógyszertől meg hányt a férjem, én erre gondoltam. Kíváncsi vagyok mi lesz majd holnap, mert eddig csak ingerelte. Délután lesz orvos, megyünk vissza.
Bulgur volt sertéspörkölttel ma és sárgaborsó leves. Jaj de finom volt a bulgur, többször fogok főzni. Igaz a férjem még nem evett csak egy kis levest, majd később most lefeküdt.
Ancsa! Itt tegnap is meg ma is 25 fokot mértünk. Gyönyörű az idő jobb kint, mint bent lenni. Ilyenkor szép minden én is gyönyörködök a fákban már itt is szépen virágzik minden. A tulipánok is nagyon szépek.
Nagyon szép ez az orgonás kép, jaj de szeretem ezt a virágot is. Itt még nem nyílnak, de rengeteg a bimbó rajta,
Örülök, hogy apukád már ilyen jól bírja magát. Egyre jobb lesz jön a jó idő sokat lesznek kint a jó levegőn.Milyen virágokat vettél, pedig mintha már írtad volna a múltkor!