Hűűű,irtam egy hosszú hozzászólást és biztosan elfelejtettem elküldeni,mert nincs sehol...Úúú

Akkor még egyszer...
Ma mászkáltam elég sokat,voltam vásárolni,vettem pulykaszárnyat,lefagyasztottam jó lesz levesnek meg aztán pecsenyének,vettem zsenge karalábét és főztem levest,és házikolbászt abból meg paprikás krumplit.
Aztán megint elmentem miután ebédeltem,a turiba,ott meg vettem két kis kacsás tálkát.
mikor jövök haza,látom kaptam sms-t egy futárcégtől,hogy érkezik csomagom...megijedtem,mondom én nem rendeltem semmit..Mondom biztos eltévesztették a cimet..de hát a telefont is?.Erre itt irom a hozzászólást és cseng atelóm,hogy menjek le itt a cosmag..leálltam vitázni asráccal hogy én nem rendeltem semmit,azt mondja ez nem rendelés valami sorsolás..játszottam valami játékon?Néztem ki afejeből a én nevem és cimem volt rajta...hát mikor jövök felfele és olvasom honnan jött,akkor jut eszembe hogy két napja beneveztem Pocit egy versenybe egy macskaeledeles cégnél a Royal Caninnal.kis takarót lehetett nyerni..
nagy örömmel szaladok fel,bontom ki,hát nem takaró,három alutsak macskaeledel...na ...pfff...mondom ezek nem kaptam alutasakot mióta akkor megbetegedtek ,igaz ezt a fajtát nem is vettem mert drága..na egyet felbontottam,volt öröm úgy ettek mint az őrültek,..ahogy befejezték,mint a kettő kihányta...na csak volt mit takaritsak...a másik kettő tasakot nem is adom oda..igaz nagyon habzsoltak mert finom lehetett nagyon jó illata is volt...Ennyit a nyereményről,még abból sincs semmi haszon...