Jó reggelt mindenkinek!
Annyira aludtam ,el sem hittem hogy már reggel van,mikor Atti költögetett a kávéval!Mérges vagyok hogy minden hajnalban felver,fél 5 kor,nyugodtan alhatnánk még ,semmi értelme olyan korán kelni,de ő már nem tud aludni,igy ne aludjak én sem!
Ma megyek a fodrásznőmmel a szüleimhez,végre rendbe lesznek téve.Tegnap nagyon elfáradtam,este fél 6 fele fejetem be a dolgom...addig jóformán nem is pihentem...De már nagyjából rendben van minden...
Még este volt egy bosszantó dolog,hogy gyűlés volt meghirdetve a lépcsőházban,Atti lement de a 80 lakásból összesen 5 ember ment le..Pedig már másodszor volt meghirdetve,viszont azzal jött fel,hogy az alattunk lakó szólt neki,hogy a galambok lepiszkolják az autóját és nekünk fogja felhozni a számlát a mosatásról,mert én etetem a galambokat!Na ez nem igaz..már én nagyon régóta nem adtam nekik semmit,nincs is mit,a fölöttem lakó ad kenyeret nekik ,aki a manzárdban lakik,a balkonom teteje és oldala ,sőt a konyhaablak párkányom, kivülről is tiszta galamb piszok,és nem tudom letakaritani,mert nekem mindenhol háló,meg szita van..amúgy pedig mi közöm hozzá,hogy a villanydróton ülnek a madarak,nehogy már felelős legyek az egész utcáért!Bosszant hogy Atti meg nem állt ki mellettem,hanem bólogatott a szomszédnak...ekkora ember és olyan mamlasz...Igy tényleg úgy tűnt, hogy én etetem őket!Engem is idegesitenek,hogy a balkon tetőn szaladgálnak és toporognak egész nap,akkora zajt csapnak,nem beszélve a piszokról...de már voltam én is fenn egyszer és szóltam a felettem lakónak,hogy legyen szives ne etesse őket az én balkonom tetején...most már ott ad nekik a csatornában,ahova az ablaka nyilik...láttam ahogy repül le a kenyér héja,és a földön múltkor mikor az utcán mentem láttam vagy hat,nyolc szelet kenyér szeletet kirágva középen..Csakhogy Atti egész nap nincs itthon,nem látja, hajnalban elmegy és este mikor hazajön már elülnek a galambok,igy nem tudja...és mivel régebben én is etettem őket,igy ő azzal volt, hogy igen,biztosan én vagyok a hibás!
Már mondtam is neki,nem bánnám ha elköltöznénk innen,olyan elegem van abból, hogy mindig van valamelyik szomszédnak valami baja...elegem van az egész panellból,meg abból, hogy függenem kell a szomszédoktól,szeretnék már saját ,magán házban lakni,ahol senki nem szól bele mit csinálok az udvaron és mit nem...itt meg mindenki a másikat figyeli!
Na,legalább ma nem leszek itthon...a délelőttöm be van táblázva,még ma a Tric-Troc-ba is benézek,olyan rég nem voltam...