Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka! A pitét most dicsérem meg, nagyon guszta, látni hogy finom volt! Köszi, a férjemnek már egy kicsivel jobb a mai nap már ha beindul akkor nem nagyon fáj a dereka. Én már voltam kontrollon, nem írtam meg Nektek? Akkor elfelejtettem, minden rendben volt. Most a férjemnek kell mennie, csütörtökön megyünk. De nagyon aggaszt a cukor hogy magas lett.
Nem hiszitek el, annyira jó ez a kis csend, ami most van! Csak egyszer volt egy hosszabb csaholás délelőtt, éjszaka elbujhatott, mert hallkan jött a csaholása! Reggel mikor főzte a férjem a kávét és behozta szinte egyszerre kérdeztük egymástól, hogy nem furcsa ez a csend most? .... nem győzzük magunkat kipihenni. Remélem nem szólok rá, és így is marad ez a helyzet.
Ancsa! Remélem hogy sikerülni fog, nagyon szorítok Neked! Megérdemelnél már egy nagyon jó, nyugis munkahelyet! Pocinak boldog szülinapot!
Lia! Kíváncsi leszek ott hogy fog viselkedni a kutya! Mi is szerintem elég sokat tűrtünk már eddig, elég is volt belőle!
Jaj de jó lesz Nektek húsvétkor jönnek a gyerekek haza. Meddig maradnak? Remélem hogy jó idő lesz már húsvétkor.
Én is kíváncsi vagyok mit fog mondani a férjemnek az orvos, remélem minden rendben lesz!