szervusztok,megjöttem!
Természetesen azzal kezdtem a napot hogy beszaladtam az ABC-be,kérdeztem az eladónőt tudott e beszélni a főnökkel,mondta,hogy igen beszélt vele,de még várnak mert nyugdijast akar felvenni...ha nem lesz jelentkező akkor esetleg szólnak nekem...de a hirdetés már nincs kinn az ajtón.
Voltam persze a szüleimnél is,kellett kenyér,meg a gyógyszertárból valami,banánt is vettem a piacon,meg magamnak virágokat,muskátlit,gazaneát,el is ültettem a balkonon.Beszéltem a fodrásznőmmel,apunak is lenyirja a szakállát,aztán már meg tud borotválkozni,ha csak borostája marad!
Egyedül a telefonommal nem volt szerencsém,bevittem egy szerelőhöz,sajnos ki kell cserélni az előlapot benne,és nem biztos hogy megéri..nem lehet tudni meddig fog tartani..úgyhogy kb.két hét múlva kap valami árut és lesznek telefonok,újak,garanciával,és fogok venni egy másikat...ez van...ezt meg majd idővel megcsináltatjuk Attinak...neki pont jó lesz,mert amennyire tud rá vigyázni,neki új telefont nem szabad venni.. 
Már én is gondoltam erre,hogy ez már nem természetes hogy ennyire rosszul alszol az utóbbi időben,Margitka!Olyankor van igy az ember,ha nagyon sok stressz éri,vagy ha valami betegség lappang benne,akkor az nem hagyja a szervezetet pihenni!Utána kéne ennek járni!
Na és ünnepelek is...ma 7 éves Pocikám!Hoztam neki finom jutifalatot is szülinapjára és jól meg ölelgettem,puszilgattam!Nagy boldogan dorombolva fogadta,pedig nem nagyon szereti ha ölelgetem...puszilgatni meg nem szoktam...! 
aztán hallottam hogy anyuék befogadott cicája a Kisszürke is lefialt,lett 5 kiscicája,egy teljesen fehér,mint Hógolyó,de sajnos az nem maradt életben...Most be van zárva,vigyáz rájuk,Hógolyó is ritkán jön át anyuékhoz egyedül...de ma ott volt,éhes volt nagyon,jól lakatták,aztán ment is vissza,mert nagyon szeretik egymást a Kisszürkével!