Kukucs.... 
Na itt vagyok most már én is egy kicsit.... Nem úgy alakult a délelőtt, ahogy terveztem... A pite még sütésre vár... pedig kimértem minden hozzávalót már, de közbejött valami.. Ugyanis anyósomat bevittük mentővel Székesfehérvárra, a férjem pedig kocsival utánunk jött az ügyeletre.... Fél 12-kor már ott voltunk. Az történt, hogy már hajnalban elkezdett vérezni anyósom orra, és 10 órakor újra, de nagy intenzitással... Egy ér pattant csak el a jobb orrlyukába. Sajnos sokat kellett várni, mert épp műtött az orvos, addig megvizsgálták anyósomat, és csak vártunk és vártunk... A műtét, ami egy ér kiégetéséből állt, nem tartott tovább 2 percnél, de utána még várni kellett a papírokra, amivel elengedtek bennünket...
Csak most 3 óra után tudtunk itthon ebédelni... szerencsére a férjem hozott banánt és vizet, így azzal kihúztuk...
Most egy kis pihenőt muszáj tartani, aztán összegyúrom a pite tésztáját, mert már a tojást is leütöttem bele, és minden hozzávaló benne van, épp gyúrni akartam, amikor indulni kellett... Vacsira talán elkészülök.
Nagyon örülök, hogy ilyen munkalehetőséged adódhat! Drukkolok, hogy összejöjjön!
A képeknek meg máris örülök, megyek is megnézem őket!