Nem ismerem.Sorozatokat ritkán nézek,ha igen akkor leginkább krimiket,meg ugye a Csillagkaput néztem nyakra főre mig ment...Ezt a sorozatot nem láttam,a Mentalistát sem szoktam nézni egy két részt láttam belőle!
De hamarosan kezdődik a Gyilkos ügyek,sajnos egyre csak ismétlések,nem értem miért nem adják tovább,hanem kezdik elölről folyton...De szeretem mert mindig találok valami újat benne amire vagy már nem emlékeztem,vagy nagyon tetszett akkor is esetleg épp nem láttam,mert mondjuk ki kellett mennem a szobából,vagy felhivott valaki telefonon közben!
Holnap már péntek is...megint eltelt ez a hét is,megyek reggel szüleimhez igy egyeztünk,a héten még minden nap voltam..csak ma nem.De még ma is lelkiismeret furdalásom van hogy nem mentem...bár apu mondta hogy ne menjek,de holnap már biztosan kell vennem kenyeret,meg minden egyebet nekik,szombaton ugyanis nem tudok menni..majd csak vasárnap esetleg.
Anyu egyre jobban eszik,ennek örülök,sajnos a memóriáján ez nem segit...de mintha nyugodtabb lenne egy ideje,és ha nyugodt ,akkor beszédesebb és gondolkodik is..múltkor rászóltunk hogy ne vágja mindenre rá azonnal hogy mit tudom én már?Gondolkodjon mielőtt válaszol...Vannak nagyon értelmes mondandói ,és tegnap olyan nagy lelkinyugalommal főzöcskézett,nem mit máskor olyan kényszerből...ha megjön az étvágya a főzési kedve is megjön,ha éhes az ember,jobban tesz vesz a konyhában úgy vettem észre magamon is.Pl.én is megkivántam ezt a sütit,valakinél láttam,a neten,hát nekiláttam és megsütöttem!Be is laktam belőle alaposan,vagy négy 5 szeletet is megettem.