Szomorúan olvasom mi történik Nálatok Ilona!Sajnos ennek nem lesz jó vége..egy dolgot tudok javasolni,dugjátok be éjszakára vattával a fületeket,én igy tettem mikor a szembeni bár állandóan bömböltette a zenét,nagyon sokat segit,hidd el...Előbb,utóbb valaki még megelégeli,aztán lépnek..szegény kutya.neki is rossz lehet,ahogy elnézem,neki egy dolog van hátra csak....Nálunk irtó nagy büntetések vannak ha valakit feljelentenek mert a kutyája zavarja a szomszédokat,anyuék ezért is féltek mig a Pufi volt nekik,az is nagyon ugatós volt és többször szóltak a szomszédok...ezért ahányszor vakkantott a kutya anyu felpattant és kirohant lecsendesiteni...sajnos ez a stressz sem tett jót neki..mindig mondogatta megbolonditja a kutya...
Anyuéknál a Húsvéti nagytakaritás első fele készen van...szőnyegeket felszedtem kiporszivóztam ,felmostam,letörölgettem a bútorokat,lepókhálóztam mindenhol,felmostam...Ajtókat lemostam,az ablakokat majd a jövő héten az megint egy délelőttöt elvesz,függönycsere,mosás,ablakpucolás...kinn az udvaron is felmosta a járólapot,lemostam a plexit a kapun meg a keritésen...hát mit mondja...alig vánszorogtam haza...Mig én takaritottam,anyu főzött...sült sertéscomb és krumplipüre van náluk ebédre,én pedig egy kis tejfölös,túrós tésztát főzök,tegnap elmaradt mert palacsinta volt,apunak is nagyon izlett,azt mondta nagyon laktatós igy...
Én főztem egy kis túrós tejföles,tésztát,azt ebédeltem,jó sok kaporral,de piritottam rá pörcöket is szalonnából.
Ma már csak pihenek,eléggé elfáradtam,nem volt könnyű a porszivót végighúzgálni az utcán ,a szüleimhez,főleg mert a rengeteg autó egészen fenn a járdán parkol egyes helyeken,állandóan le-fel kellett húzgálnom a járdáról az UFI-t!