Válasz: Én fotóztam!
Az előbb kinéztem az ablakon, és kirohantam a géppel. Csodás volt a napfelkelte... Bár nem tudtam jobb képet készíteni...

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Az előbb kinéztem az ablakon, és kirohantam a géppel. Csodás volt a napfelkelte... Bár nem tudtam jobb képet készíteni...

Na és később a fürdőszoba ablakából fotóztam. Ez az északi oldal:

Milyen jó idő van Nálatok,bár itt is felszakadozott és már süt a nap!
Néhány fotó ma hajnalban a Váradon volt havazásról.
Látom, hogy ott is jó sok hó lehullott már hajnalban... és még most is havazik! 
Kinéztem a teraszra, és csodálatos a naplemente... De ez a színek, bizony szelet jósolnak... Persze, hogy lefotóztam...

Margitka.
Csodálatos képek,itt is hasonló volt most este az égbolt,csak nálam nem volt fényképező. ![]()
Az éjjel megint elkezdett havazni. Reggel lefotóztam a férjem lábnyomait, miután átment a kerten keresztül anyósomhoz, aki a párhuzamos utcában lakik... De szerencsére így is át tudunk menni... ha kerten keresztül megyünk át, csak 2 perc kell...

Néhány virágzó fát és bokrot örökitettem meg ma!
Ancsa!
Gyönyörű képeket hoztál! 
Én az előbb hoztam be a megszáradt ruhákat a kertből. Gondoltam, hogy pár fotót én is készítek, de olyan változékony az idő, csak néha süt a nap, és a szél is erős...
Azért kettőt rakok be:

Ezen a cseresznyeszilva virágai láthatóak, gyönyörűek a fák!

A nárciszok is nyílnak, de ezt már félig árnyékban tudtam lekapni! ![]()
A magyal is beindult már a terasz mellett. Ezt még kedden fotóztam le, amikor épp odasütött a nap... Ez olyankor olyan szép fényes:

Sok szép képet hoztatok,tél után itt a tavasz. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!