Szervusztok!
Saját fotóval köszönök be,ma vittem a gépem magammal nagy boldogan hogy végre tudom használni a kártyaleolvasómat és tavaszi fákat bokrokat fotóztam,ez az egyik fotóm!
Minden rendben volt szüleimnél,anyu beszédes volt,apu morgolódott,szokás szerint,nincs ő jól most sem,végre elkezdett vitamint szedni,amit még ősszel vettem nekik,emlékeztek?Az egész családnak vettem akkor akciósan...úgy látszik egyedül én szedtem be,még az Atti részét is beszedtem...apu meg most eszegeti...na mondom ha akkor beszedted volna nem betegszel meg lehet...
Elmentem vásárolni,a húzós Ufi dugig megtelt,végre normálisan bevásároltam mindent ami kellett,persze még most is akadt amit elfelejtettek mondani,pl olajat...na de ez van ha hagyják kiürülni a lakást,minden elfogy..vittem apunak ebédre káposztát oldalassal,még nem hivott fel remélem megette...fáradt volt nem aludt jól,sokszor felébred éjjel Wc-re és fáradt,kialvatlan.Anyu viszont elég jókedvű volt,beszélt is sokat,én nem tudom mikor ott vagyok nem tűnik nekem,hogy annyira rossz lenne a helyzet vele..egyszer kérdezte csak meg mikor már jöttem volna haza,hogy annyi mindent viszek mindig ,nem kell azt nekem kifizetni?Mondom,mamikám,mikor elmentem Te adtál pénzt vásárolni,nem emlékszel?Ja de csak elfelejtettem...nem baj mondom kérdezzed meg nyugodtan ha valamiben nem vagy biztos!
Közben magamnak is bevásároltam nem sok mindent mert nekem van itthon ami kell,mindig ügyelek erre...túrót vettem mert már olyan rég nem ettem túrós valamit,úgyhogy sütöttem bécsi túrós palacsintát ,mindjárt teszem a konyhámba a fotókat.Vettem pár tő mézvirágot ,el is ültettem a balkonon,nagyon szeretem őket,egész nyáron illatoznak,elbokrosodnak.
Bizony hideg szél fújt és fúj egész nap.a nap süt,de ha a szél feltámad bizony csíp.
Ilona!
Nagyon sajnálom a történteket,át tudom érezni milyen rosszul érzitek Magatokat a dolog miatt..szerencse hogy a kutyus megmarad,bár csak szenvedni fog továbbra is a magánytól,ha ennyire ragaszkodik az emberhez..A szomszédasszony meg..mit is mondjak,mindenhol kell legyen egy ilyen kotnyeles,de rendszerint már ismeri is mindenki és nem veszi komolyan amit mond,azon kivül pedig hidd el,minden csoda három napig tart...Ne idegesitsd magad mert csak ártasz vele!