Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét, nem is bírnám nélküle már a reggelt. Bármennyit is sikerült aludni ilyenkor álmos vagyok... De szerencsére itt is kész mára mi kávénk is! 
Nagyon igaz a képen található mondás! Egyetértek most is a szöveggel!
Bizony röpül az idő, a hétvégén már vége is lesz a márciusnak... én is azt sejtem, hogy át kell állítani majd szombaton az órát..Teljesen egyet értek Veled, fölöslegesnek tartom, mert csak zavaró lesz megszokni azt az 1 óra változtatást... 
Ami a szüleidet illeti, sajnos sok mindent el kell majd viselned, mert nem tehetnek róla, hogy ilyenek lettek, és ez még csak rosszabb lesz... meglátod, hogy egyre feledékenyebbek is és ismétlik majd a kérdéseket többször is egymás után... Ők mindezt észre sem veszik... Na és igenis igénylik, hogy minél többször menj oda hozzájuk... De ha Te úgy látod, hogy minden rendben van 2 napig, akkor bizony 1-1 napot kihagyhatsz, főleg, hogy még ketten vannak együtt.... Mi is ebben élünk itt, mert anyósom is egyedül van. Szerencsére kerten át a másik párhuzamos utcában lakik, és a férjem minden reggel viszi Neki a gyógyszereit, amiket be kell vennie, és az ebédet is. Azért még magát el tudja látni, és ez jó. Vasárnaponként pedig mindig együtt ebédelünk, akkor átjön a férjemmel, mert kísérni kell, ha átmegy, a kis folyón a mini hídon, mert úgy tud hazajutni... Mehetne az utcákon körbe is, de az hosszúnak találja, mert lassan megy. Nekünk arra is csak 5 perc átjutni.
Tehát Neked is sok kitartás!
Ezt a filmsorozatot nem ismerem, most elolvastam a Port.hu-n az ismertetőt... ez a Te kedvenceid közé tartozik, én nem nézném, pedig Tom Cruise-t én is kedvelem, de másféle filmekben.
A rigók itt is énekelnek már, hideg sincsen, 9 fokot látok a hőmérőn. Nekem sem kell főzni ma, van mindenből maradék.
Most már én is megittam közben itt a kávémat.
... Máris jobb! Egyenlőre itt olvasgatok, aztán majd kitalálom, hogy kint, vagy bent kezdjek-e bele valamibe...