Hali,itt vagyok!
Én is mostam ma,nagyon szép az idő ,hamar meg fognak száradni,aztán elbattyogtam a Pennybe,és úgy megpakoltam a húzóst,hogy alig birtam hazahúzni...többször is megálltam út közben...Pedig nem vettem sok mindent ,hanem nehezeket...vettem hat palack Floriolt,5 kiló cukrot...lisztet nem mert nem volt olyan amit akartam...sampont,Domestost,két literes doboz paradicsomlét,két palack, hat literes vizet,meg két zacskó sütni való burgonyát,magunknak 2.5 kilósat,a szüleimnek meg egy kilósat...mosogatószivacsot...pfff..tele is lett a húzós,azt hittem megszakadok mire hazaértem vele,aztán még fel is kellett hozni a harmadikra...kivettem a két vizet azokat felhoztam,aztán lementem a kocsiért vittem még egy szatyrot is magammal kipakoltam belőle pár dolgoz..úgy jöttem fel,facsaró viz lett rajtam minden nagyon kimelegedett az idő én meg jól felöltöztem.. teljesen át kellett öltözzek,ment a mosógépbe,ami rajtam volt.
Aztán megebédeltem,krumplilevest egy jó darab füstölttel.Aztán kinn pakolásztam a balkonon,még alakitottam rajta hogy legyen mászó és bújóhelyük a macskáknak...meg a virágok is férjenek el...szépen bújnak is már ki a zöldségeim.. 
Azon agyalok,hogy nem lett semmi édességem mára,pedig ennék ám valamit...de nem tudom mit...nem sütöttem semmit...pffff....neki kell álljak valaminek...