Szervusztok!
Nagyon fárasztó napom volt,nem is a munkában,hanem azóta...Reggel esőben mentem,meg szélben visszafele is fújt kegyetlenül,már félúton jártam hazafele,mikor beszéltem szüleimmel telón,apu kérdezte nem e tudnék mégis enni hozzájuk,mert kellene pár dolog,pedig mondtam hogy ma nem megyek,de mit tehettem volna?Bevásároltam amit kértek,még többet is mert indig csak egy két dolgot mondanak,aztán mindennap kell valami,úgyhogy megtöltöttem a szatyrot hogy holnapra is jusson..vettem üditőt,ásványvizet,konzerveket,kolbászt ,felvágottat,vajkrémet...a
Anyu épp főzött mikor odaértem,húslevest.kicsit maradtam,segitettem a kályhákat kihamuzni,lett egy jó fél vödörnyi hamu...aztán jöttem haza..már a legtöbb bolt bezárt,szombaton egyig van sok bolt...a hentes is be volt,és kenyeret sem kaptam...
Vettem én is pár dolgot magunknak,aztán itthon nekiláttam a főzésnek mert semminem volt kiüresitettem reggel a hűtőt és elmosogattam,majd kikészitettem húsokat,hogy kiolvadjanak mire jövök.
Főztem füstölt oldalasból savanyú ,tárkonyos krumplilevest,sertéspörit gombával vegyesen ,rizsesnek,és spagettit is főztem,szószt is hozzá,azzal laktam jól...és persze kenyeret is kellett sütnöm mert anélkül voltam..pár fotót beteszek a topikomba,de olyan fáradt voltam már,hogy majdnem elejtettem a kenyeret mikor kivettem a tálból a rácsra,alig tudtam elkapni..
Hű de szép az a darab lazac...nagyon tetszik,egyszer vettem füstölt szeleteket karácsonyra,aztán majdnem rosszul lettem tőle,mert folyton az járt a fejemben,hogy nyers hal,nyers hal..