Válasz: Társalgás
Ancsa!
Szinte érzem az orgona illatát! ![]()
Ma is ügyes voltál délelőtt!... A telefont én sem, merném egyedül megvenni.... nem értek hozzá. De ez jól néz ki. Kíváncsi leszek, hogy mit javasol majd, aki ért is hozzá! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Szinte érzem az orgona illatát! ![]()
Ma is ügyes voltál délelőtt!... A telefont én sem, merném egyedül megvenni.... nem értek hozzá. De ez jól néz ki. Kíváncsi leszek, hogy mit javasol majd, aki ért is hozzá! 
Na,már le is beszéltek róla...állitólag újra csomagolt,már fel volt bontva a z ilyen és vagy visszavitték vagy valami hibája van..pffff..én meg azt hittem újak...
Ancsa!
Hú ez jó, hogy kiderült... nem is szabad elkapkodni a mobil vásárlását... Mindenképpen jó ismerőssel, aki tényleg ért is hozzá, azzal menjél majd vásárolni.. ne egyedül! ![]()
Na ma mégis át kellett még menni a Tesco-ba, mert kiderült, hogy alig van itthon tejföl, pedig holnap lángost akarok sütni, és ahhoz kell... meg mustár is alig volt... De már meg is jöttem. 
Sziasztok!
Gyorsan bekukkantok készen van a torta is. Sajnos a telefonnal nem tudtam szuper fotót készíteni, de majd a fényképezőgéppel készítek. Az elemek a töltőn vannak.
Csokis- tejszínes-vajkrémes.

Szia Ilona!
Csodaszépre sikerült a tortád! 
Születésnapod alkalmából én már ma köszöntelek! Azt szokták mondani, hogy a "8 napba belefér", ha előbb, vagy utóbb köszöntünk... Sok boldogságot és jó egészséget kívánok még nagyon sokáig szeretteid körében!

Jó ünneplést kívánok együtt a családdal! 

Most már elköszönni jöttem vissza a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes hosszú hétvégét,és békés ünneplést kivánok!
Elég jól aludtunk,egyszer ébredtem meg hajnali 3 fele de visszaaludtam fél 5 ig...
Ma főznöm kell,nekünk holnap meló van,fogalmam sincs mit főzzek,semmi ötletem egyelőre...de majd kitalálom..Legszivesebben krumplilevest főznék valami füstölttel!
Na,egyelőre kávézom,addig majd kapok ihletet!
Ilona!
Isten éltessen sokáig,erőben,egészségben,a torta csodaszép lett,biztosan nagyon finom is lesz,majd megkeresem a krém receptjét!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek én is békés ünnepnapot kívánok! 
Ancsa!
Köszi szépen a kávét, nálunk még csak most készül. ![]()
Elég sokáig fent voltunk este, filmeztünk, meg focimeccset is néztünk... Már 11 óra is elmúlt, amikor lekapcsoltuk a tévét... De szerencsére most az éjjel mi is elég jól aludtunk. Most nem régen, csak fél 7-kor jöttünk le. Bár esőre ébredtünk, most is esik.... és csak 6 fok van, de pihenős napokat szeretnénk a hétvégére....
Ma nem kell kimozdulni, majd a reggeli után bekeverem a kefires lángost, szerencsére van egy élesztő itthon. Aztán délben kisütöm. De valószínű, hogy csak fél adagot készítek, mert van maradék még a krumplis tésztából és 1 adag nekem a császármorzsából is.... azok majd jók lesznek délután...
Na közben kész is lett a kávénk, mindjárt meg is iszom a részemet.
A férjem már behozta nekem is: 
Legyen nyugodt, békés a hosszú hétvégénk! 
Sziasztok.
Legyen nagyon szép napunk.
Ilona.
Sok szeretettel köszöntelek,jó egészséget,sok-sok boldogságot kívánok születésnapod alkalmából.
Csodás tortát készítettél.
Megint én!
Nálunk esik az eső,fúj a szél,hideg van...Nem tudom,hogy lesz ebből holnap 20 fok..Sehogy a tegnapi időképben szombat vasárnapra 20 fokot irtak,ma már csak 9-et...szép!Nem is értem mire jók ezek az időjóslások,aztán sosem úgy van ahogy irja...
Nincs is kedvem semmit főzni,van még leves is hurka és kolbász lesütve...ma pedig lágytojást reggeliztem citromos teával..Csak punnyadok itt a macskákkal,Atti meg szerelőnél van az autóval...
Szia Lia!
Már túl vagyunk a reggelin, és bekevertem a tésztát a lángosnak... Most hagyom kelni a tésztát. addig is pihenek, ma olyan ráérős, nyugis napot tervezünk. ![]()
Itt már nem esik, a nap is elő-elbújik, de a szél ismét felerősödött... Felétek is volt eső ma? 
Mindenesetre szebb időt kívánok oda is!
Ancsa!
Én is itt vagyok , mert ráérek... Épp írtam Liának is, hogy a szél erősen fúj nálunk.. De reménykedek, hogy ma délutánra azért lesz javulás. ![]()
Most megnéztem az időképet, valóban esőt mutat Nagyváradra, de nálunk már a napsütés inkább a jellemző.... és mára csak 11 fokot jeleznek ide, és vasárnapra 20 fokot... egyenlőre nem javítottak.... Na majd meglátjuk hogyan is alakul... 
Margitka.
Reggel siettem,mivel volt ebédünk mára,kimentünk a kertbe rendezkedni,igaz éjjel volt eső,meg a szél is nagyon fúj,reggel hűvős is volt,de legalább amit elterveztünk megcsináltuk.Most már pihenhetünk.A leandereket átültettük,kitettük a helyükre,a szivattyút is beüzemeltük,lehet locsolni.Holnap már kell főzni, de még van munka a kis sziklakertemet kell rendbetenni.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás