Ki gondolta volna?Ma kipróbáltam életem első dagasztás nélküli kenyerét...a recept pedig:750 deka liszt,550 ml.hideg viz,két csapott teáskanál só,egy mokkás kanál cukor,3 deka élesztő,egy teáskanál olivaolaj.Ezeket mind egy tálban fakanállal összekeverjük,olyan lesz mint a nokedli.letakartam egy zacskóval és hagytam egy órát kelni,akkor elvégeztem egy sziromhajtogatást rajta ami azt jelenti,hogy olajos kézzel a szélétől a közepe fele behajtjuk mint egy virág szirmait körbe körbe.akkor megint hagytam egy félórát,újabb hajtogatás következett a kenyér kezdett formát ölteni.20 perc múlva egy nagyon jól lisztezett deszkára kiboritottam,és lisztes kézzel ellapogattam ilyen formára,már tele volt hólyagokkal,látszik benne!

Akkor úgy hajtogattam mint a tepertős pogit szoktuk,és a felesleges lisztet mindig leporoltam róla,végül meggörgettem kerekre az oldalát mindig alá nyomva,mikor szép kis kerek cipó lett,átemeltem egy sütőpapirral kibélelt műanyag tálba,és lefedtem kelni.
addig meg törtem a fejem hogy miben is süssem,mert elég nagy kenyér lesz,nincs akkora fedeles edényem...és akkor megvilágosodtam,ott a Wokom,annak van egy nagy fedele is rá.mikor a kenyér elkezdett nőni,bekapcsoltam a sütőt és betettem a wokot forrósodni.a legnagyobb hőmérsékletre amit csak ki tudtam hozni egy régi gázsütőből.Mikor felforrósodott a sütő,kivettem a wokot konyharuhával ,óvatosan papirostól átemeltem bele a kenyeret,majd jól megkentem meleg vizzel és rátettem a fedelet,vissza a sütőbe.40 perc után vettem le a fedőt,csodásan megrepedezett,megnőtt és már pirult is,fedő nélkül még 10 percet sütöttem,esetleg 15 öt...mikor kivettem vizes ecsettel végighúztam rajta,és kitettem hűlni...