Válasz: Társalgás
Az ember azt gondolja,már meggyógyult és próbálkozik..hát úgy látszik jobb ha nem.D fura hogy hogy a hátad szúr?Apunak ha az epéjével volt baja,akkor a gyomorszája görcsölt,és kihűlt keze lába,kiverte a viz,tartott vagy 10-15 percet,én meg ha epéztem a fejem fájt és hányingerem volt,de olyat ,hogy a háta szúr tőle valakinek azt nem hallottam még...
Ma is olyan nyomott és fáradt voltam egész nap,nem tudom mi ez rajtam,ásitozom egyfolytában és ragad le a szemem,kicsit le is dőltem még el is szunnyadtam az imént,de várok egy telefont és felriadtam nem hagy aludni..Sajnos a telóm is elromlott,a hangszórójával lehet valami,mert nem értem a másikat a vonal túlsó végén,csak szakadozott szótagokat...holnap elvisszük megnézetni,nagyon nem szeretném ha elhagyna,már meg is szoktam és egy másik bizony nem olcsó...a, fényképezőm feltöltője sem működik,lötyög a gépben,kinlódás feltölteni vele a képeket,ezért is inkább a telóval fotóztam de most már az is egyre rosszabb minőségű fotókat készit..A biciklim kereke is leengedett ,Atti fújta fel ma..szóval egyszerre romlik minden...