1,153

Válasz: Társalgás

Hát nem tudom,de itt ezek szerint le van tiltva akárcsak az HBO ha nem fizetsz elő rá akkor nem tudod nézni,erre gondoltam...sajnos már nem jut más az eszembe...meglepő volt hogy elsőre be tudott lépni ,igaz kissé nehezen ,neki is forgott és kereste,majd mikor másodjára próbálta már nem ment.
Azóta sem megy...

1,154

Ancsa!

Ez az oldal,  az én tulajdonom!... Befizettetni csak én fizettethetnék be, ha úgy akarnám.... de nem akarom úgy, mert ezt szabadon nézhetik az egész világon!... MIVEL A BEFIZETNI VALÓT ÉN MÁR BEFIZETTEm!  smile

Amit Te pedzegetsz, Észak Köreában lehet csak, hogy letiltsanak oldalakat...
Mindenesetre amit kidob az oldalra hibaüzenetet, azt légyszíves másold le nekem, és küldjed el e-mail-ben. Akkor megint tudok a szolgáltatóimmal utánanézetni! Oké!  wink

1,155

Nem az oldalra gondoltam Margitka,hanem    az útvonalra main el lehet hozzá jutni,nem tudom hogy magyarázzam meg,de a googlen is hiába kattitok a cimre  mert nem enged be...
Forog forog keresi és ezt kapom
A webhely nem érhető el

A(z) margit2.hu túl hosszú ideje nem válaszol.
Keresés a Google-on a következőre: margit2 hu forum
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/14971849_10208968634150477_594369960_n.jpg?oh=68761feb35305fa5b0c005ff5849bf0a&oe=58215272

Ugyan ez jön be ha a nagy nehezen ugrik az oldal és bejön valami,aztán mondjuk a társalgásban rákattintanék az új hozzászólásokra,keresi ,keresi,majd beugrik ez az oldal...
Hagyd a csudába,jól van már igy ahogy van,valahogy be tudok lépni,aztán   annyi. big_smile

1,156

Szia Margit!

Koszonom hogy irtal en ugy lattom nincs akadaly a belepesnel.Egy nagyon szep vasarnapot kivanok minnyajatoknak!http://kepfeltoltes.hu/161106/11916097_795914400521138_3477266463076785552_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1,157

Halihó mindenkinek!

Úgy látom mindenütt esős idő van. Itt is. De mivel hideg nem társul hozzá, így engem nem zavar. A héten már volt nagyobb fagy is, mert a fóliában is lefeketedett a bazsalikom.
Nálam is húsleves főtt, meg sütöttem krumplit, és alföldi szeletet. De én nem ettem, most nem vagyok éhes.

Lia!
Na te aztán akkora pihenést hajtottál tegnap végre! Már ne is haragudj, de nálam nem pihenés a lomgyűjtés. Lehet hogy aktív mozgás, de ez nem aktív pihenés. Még barátok közt is munkának számít. Mintha azt mondtad volna, hogy pihenteted a térded? HM?

Ancsa!

Nálatok valamiért a net szolgáltatónál lehet baj. Mond minden  oldallal  ezt csinálja? Vagy csak a margit2-vel?

Margaréta! Köszönjük, neked is egy szép napot!

1,158

Klárika!
Csak a margittal van baj,minden más megy simán,gyorsan...lehet hogy Váradon van valami baj?Mert akit megkértem hogy ő is nézzen be,az is váradi!és neki sem ment.
megkérem majd a szerelő fiúkat aik szoktak nekem segiteni nézzenek már utána nem-e van valami elpiszkálva  a gépemen,de nem szokásom elnyomkodni a beállitásaimat...szóval...na majd meglátjuk a lényeg hogy igy is valahogy sikerül!

1,159

Sziasztok!

A forumban konnyen betudok lepni ellenben ha akarok a tarsalgoban vagy Ancsahoz belepni egy jo kis idott kell varni,gondolom a gepem jol mukodik.Itt esik az eso es eleg hideg van.

1,160

Margareta!
Nálam is igy kezdődött,aztán egyre nehezebben ment,mig már állandóan kidob,próbáld meg többször,majd meglátod!

1,161

Ancsa! Margaréta!  Most már tényleg kíváncsi vagyok, miért épp ez a fórum nem akar rendesen működni nektek. Én nyílván szundítok picit, olyan de olyan álmos vagyok.

1,162

Ancsa!

Ezt figyelem,a tarsalgoban ha a 48-asrol a 47-es oldalra akarok menni kell egy jo idot varni,az elebb hozzad is akartam belepni es ez a szoveg jelent meg  This page can"t  be displayed es meg 3 sor gondolom ez jelent meg neked is magyarnyelven.A blog es a menetrendek kozt  ez a szoveg jelenik meg ezt mar regebben eszre vettem de gondoltam igy van beallitva.ma tobb idom van  fogom figyelni a forumot es ha valamit eszreveszek jelzem.nem tudom elkuldeni amit most irtam.

1,163

Ancsa!
ujbol jelenkezem meg mit vettem eszre az utobbi idoben A Live Traffic Feednel nem a varosunk neve jelenik meg nalam HANEMNagyvarad/Oradea/http://kepfeltoltes.hu/161106/14915309_1297911650239152_6059313672309028093_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
most 4-en volt a templom bucsu nalunk

1,164

szilep írta:

Ancsa! Margaréta!  Most már tényleg kíváncsi vagyok, miért épp ez a fórum nem akar rendesen működni nektek. Én nyílván szundítok picit, olyan de olyan álmos vagyok.

http://kepfeltoltes.hu/161106/14713677_1745472005705009_5199067522254161290_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg