Válasz: Társalgás

szervusztok,hazaértem!
Biciklivel mentem,hogy hamar odaérjek mert sok dolgot terveztem megcsinálni,és el is végeztem mindent,igaz most tényleg hulla vagyok...hazafele már alig birtam tekerni a pedált...
Még reggel beszéltem apuval,mondta evett anyu az este,és ma mikor felhivtam délben akkor mondta hogy főzik a húslevest és boldogulnak nem kell menjek...Már ő is felkelt is egy kicsit,de még nem erőlteti.Ennek már nagyon örültem,tudom én Lányok hogy nem direkt csinálja anyu,de olyan szörnyű volt látni hogy mit művel,ahogy egyre inkább stresszelte magát bele a dologba,hiába nyugtattam hogy nincs semmi baj,itt vagyok segitek mindent,nincs egyedül semmit nem kell csináljon a doktornővel is én rendeztem mindent,nem haragszom én rá,ezért hanem sajnálom,szakad meg a szivem!Mind kérem hogy próbálja összeszedni magát,emlékeztetem hogy milyen erős ,és határozott volt világ életében hát mi történt vele?
Na de hazafele én is csináltam egy hülyeséget,megálltam útközben hogy felvegyem a sapkám mert nagyon erősen fújt a szél és csak fél lábamat tettem le a bicikliről,aztán az első kereke meg kifordult pont mikor húztam a sapkám fel,és a bicikli súlya ahogy rám nehezedett féllábon nem birtam,és lefenekeltem a földre a bicikli meg rám...olyan mérges lettem,felpattantam reméltem hogy nem látta senki hogy álltó helyemben elesek!
Nem ütöttem meg magam,csak nagyon mérges voltam magamra!
Most már pihenhetek nyugodtabb vagyok hogy apu is sokkal jobban van és anyu is kezd megnyugodni!Most már csak annyi bajom van,hogy ennék valami édeset és semmim nincs...sütni kéne...
De Ilona, sajnos fáj az orrom két oldalt jó hogy ott volt a szemüveg különben lehet betöri az orrom az a kukatető...Na majd elmúlik ez is!