Jó reggelt!
Kicsit jobban aludtam,bár most is felébredtem párszor,de a fáradtság erősebb volt...
szerintem anyu addig nem is fog lenyugodni mig nem látja hogy apu felkel az ágyból,addig nem hiszi el hogy jobban van,pedig tegnap már üldögélt az ágy szélén,és látszott hogy javul,mig nem veszi kézbe megint az irányitást,anyu elveszettnek érzi magát és nem tudja mit kezdjen magával,rám nem hallgat.El sem tudom képzelni hogyha apu lenne az akivel történne a legrosszabb,anyuval mi lenne..szerintem totál megbolondulna,igy is már alig birtam fékezni magam én is,hogy meg ne sértsem,annyit fújta egész nap hogy olyan ideges,jaj de ideges,hogy már én is az lettem,mondtam is neki,annyit mondod,hogy már én is ideges vagyok,fejezd már be,nem látod,hogy minden rendben van,apu javul,csak idő kell hozzá egy kis türelem,el fog múlni,ne mind stresszeld magad,kilukad a gyomrod az idegességtől,meg azért mert nem eszel.Majd elvisz a mentő és infúziókat fogsz kapni hogy úgy etessenek,ezt akarod?De egyszerűen lepergett róla,bármivel kináltam ,nem kell,nem kivánja,nem tud enni..megtömni nem tudom erőszakkal...fogalmam sincs mi lesz vele ha apu nem kel fel hamarosan.
Most már érte aggódom jobban.
Itt fúj a szél és esős napra ébredtünk,úgyhogy megint gyalog fogok menni,pedig azt hittem lehet már biciklivel...
Ráadásul tegnap mikor bepakoltam a levágott gallyakat a kukába,és jól le akartam nyomkodni,a kuka teteje lecsapódott és egyenesen az orrnyergemre a szemüvegemre,le is verte bele a kukába,azt hittem eltört,de szerencsére nem,viszont az orrom az fáj két oldalt ahol a szemüveg kis tappancsai vannak,mert megütött a kukatető,azt hittem mára bekékül a szemem alja...még jól néztem volna ki!
Nem tudom főznek e ma a szüleim,a húsleveshez bevásároltam nekik szivesen megcsináltam volna tegnap de apu nem akarta,hogy majd anyu megcsinálja ma,csak félek hogy ő meg nem fogja..azon kivül hogy stresszel szinte semmi másra nem figyel,és most apunak sincs még annyi türelme sem hozzá,mivel ő is beteg és magával van elfoglalva.anyu kéne most körülötte tegyen vegyen,ezt azt bevinni neki,késziteni ennivalót tálcára,mert még nem igen van ereje apunak,de hát anyunak meg nincs esze már az ilyesmihez...Apu küldözgeti légyszives,hozzál egy kis vizet,add ide a gyógyszereket,kér ennivalót,mert anyu csak ül mellette a fotelben és magától semmit nem csinál...Viszont ha meg apu megkéri valamire,arcokat vág hogy fel kell álljon,apunak meg ez nem tetszik,hogy mikor rá van szorulva akkor anyu fintorog...fúúú de ki vagyok keményitve egyszerre mind a kettővel....