Halihó,megjöttem!
Juj sokkal nyugodtabb vagyok,hogy elmentem és láttam aput,szemmel látható a javulás nála,mélyen aludt mikor mentem ,fel sem ébredt,a gyógyszerek hatása,és olyan nyugodtan vette a levegőt,egyáltalán nem hörgött,vagy szortyogott.Tegnap megijedtem még ilyet nem hallottam soha ,senkitől.Örült hogy vittem levest,mondta később fog enni,de a pomelót amit vittem ,megpucolva azt elkezdte enni,kivánja a vitamint a gyümölcsöt.Aztán mondta hogy nem ittak ávét három napja mióta ő fekszik,anyu elfelejtett főzni,és nem is meri rábizni,úgyhogy gyorsan főztem egy adag kávét,kitettem csészékbe,jóizűen megitták,anyu kijött utánam a konyhába hálálkodni hogy segitek nekik...elsirta magát, hogy látszik hogy apu jobban van!Mondtam neki nagyon féltél ugye,láttam én!Akkor sirt hogy nagyon félt!
Holnap megyek vásárolok mert kifogytak sok mindenből és már csütörtök lesz,remélhetőleg a hét végére már apu fel fog kelni..Még gyenge,nem kelt fel,de a mozdulatai is határozottabbak és a szem is tiszta volt és annak örültem nagyon hogy az a szortyogás megszűnt,persze köhög most is,de nem rohamokban csak úgy mikor érzi hogy kell,szakad fel ...mondja hogy ő a hibás mert nem csak kinn mászkált még ráadásul a hűtőből is ivott!Beadtam egy kanál szirupot is neki,mert azt nem vett be,reggel,eddig az fontos,de anyu nem tud odafigyelni,nem tud gondoskodni róla,ő meg azt mondja nincs kedve folyton mondani mindent!
Szegény anyu megteszi amit tud,de egyszerűen le van bénulva annyira fél mikor apu beteg,főleg hogy ő most ennyire függ tőle,mivel mindent apu mond és csinál otthon!
Na de egy csomót beszélt is most hogy ott voltam,tegnap még el elfulladt a hangja,ma már erőteljesen tudott beszélni.Helyre fog jönni most már biztos ahogy elkezd enni...
Én is megyek enni mert csak reggel ettem valamicskét és már nagyon éhes vagyok!