szervusztok!
Teljesen ki vagyok akadva,nagyon elfáradtam...ma az egész fürdőt kipakoltam és átmostam tetőtől talpig!Mikor visszapakoltam elkezdtem a szekrényt kirámolni és áthajtogatni a ruhákat,a nagy csendben egyszer csak csepegést hallok...megyek a fürdőbe hát a radiátor csövön csorog le vékonyan a viz fentről...azt hittem idegbajt kapok,mikor akkor lettem készen a takaritással.Na kaptam felszaladtam a szomszédhoz,de nem voltak otthon csak a lányuk...Nem tudtam mit csináljak,addig keresgéltem mig találtam valami tömitőanyagot,talán gitt?Fogalmam sincs,már régóta meg van nekünk,jó száraz volt,megpuhitottam vizzel meggyúrtam mig olyan lett mint a plasztilin és betömködtem fenn a két cső mellett körben...többet nem szivárgott a viz,de a szomszédasszony ahogy hazajött,lejött mert szólt neki a lánya,és megmutattam miről van szó,mondta van fenn egy elzárócsapja a fűtésnek és lehet hogy az szivárog a férje meg fogja nézni és megjavitja,már jártak igy csak otthon voltak és meglátták...
Na remélem megoldják...
aztán már a szekrény rámolást is csak félig meddig tudtam megcsinálni,nekem is megfájdult a derekam...nem eröltettem a hajtogatást...most megyek vacsizni,és sütök tükörtojást,azt ennék...már ha ilyen lekváros papucsot nem kapok!
Legyen szép estétek,a sorozatom is megkezdődött!