Válasz: Társalgás
Mi pedig ma csak folyamatosan nasizunk... mindez után én még almát is ettem, mert ugye az meg még nagyon egészséges is azonkívül, hogy nagyon finom!... ![]()

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Mi pedig ma csak folyamatosan nasizunk... mindez után én még almát is ettem, mert ugye az meg még nagyon egészséges is azonkívül, hogy nagyon finom!... ![]()

Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,ezen az esős hajnalon.Egy csepp hideg sincs,csak szemetel az eső,nem nagyon...
A mai napom mosás és takaritás,főzve van ,mig el nem fogy nem főzök mást.
Már most ,nagyon kivánom ezt a sütit,lassan gyűl a fehérje hozzá..
jó gazdag a Tied is Margitka,sok mindent tettél bele..
Kezdődjön jól a hetünk...még mindig várom a változást ,már a malac éve megkezdődött...egyelőre nem sok jelét észlelem...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét, már mi is megittuk.
... A szöveggel, ami a képen van egyetértek.
Éjjel itt is volt némi eső, de most épp nem esik. 4 fokot láttam az előbb a hőmérőn, állítólag 7 fokig emelkedhet napközben... Viszont elég sok esőt jeleznek mára...
Mivel a szennyesláda jól megtelt, most reggel, mielőtt lejöttem, már be is bepakoltam a mosógépbe, és szorgalmasan dolgozik is a gép. 
Én most csak 4 tojásfehérjével sütöttem meg ezt a gyümölcskenyeret. Szerintem máskor is ennyivel sütöm meg, mert még maradt is belőle mára. Csak akkor csinálok nagyobb adagot, amikor többen vagyunk a hétvégén. Aztán az aszalványokból és a csokiból is nem árt, ha picivel több kerül bele... most én is jól megpakoltam, de így a finom! Mennyi tojásfehérjéd van? 
Áh még csak kettő...de a héten biztosan gyűl még hozzá...a hét végére megsütöm,minden belevaló van bőven,mazsola,sárgabarack,vörösáfonya,dió,mandula..csokicsepp...
Ma láttam egy kókuszkrémes,mandulás tortát..nagyon megtetszett,azt hiszem megsütöm...az almás elfogyott,egy kicsi 18 centis formában sütöm majd csak...de az izeket már érzem a számban,nagyon finom lehet..igy is bekényszerültem az eső miatt,nem mehetek sehova,pedig a héten terveztem menni a szüleimhez ablakokat mosni,de ami késik nem múlik...állitólag a hét második fele már végig napos lesz.
Nekem már centriz a gép,úgyhogy hamarosan kiteregethetek,az ajtót is kitártam a balkonra,egy kicsit szellőztetek,egy csepp hideg sincs...a kávét is megittam,a vizemet is,sőt egy banánt is megettem már...de még nem reggeliztem,van virsli itthon,roppanós,azt tervezek főzni reggelire,tormával,az egészséges!
Aztán meglátom mihez kezdek,még két rudam maradt a percrúdból,azt megsütöttem tegnap lett 8 rúd,de olyan finom volt frissen,ropogósan,azt ettük egész nap,kenyér helyett is.Azért lehet élesztőért csak elszaladok az abc-be,mert nincs már egy csepp sem itthon és a tepertős pogit csak jó lenne megsütni...ha már ott van a fagyóban a sok tepertőm.
Ancsa!
Most, hogy írod az aszalt sárgabarack kimaradt, pedig a múltkor vettem, és van még bőven... de így is több, mint 18 dkg aszalvány és csoki került bele... na majd legközelebb! ![]()
Jól hangzik ez a torta is,a kókuszkrémet is imádom, és persze a mandulát még jobban! A banánt nagyon megkedveltem, mindennap eszek legalább 1 darabot! Mert ezt szabad! 
Nekem meg most jelez az óra!... Én is mehetek fel teregetni! 
Neked pedig jó beszerzéseket a boltban, aztán hajrá a sütésekkel! ...
Most kaptam sms-t ma érkezik a rendelésem!
Végre valami jó is...már a függönyöket is lekaptam,igaz hogy rossz az idő de nekem a balkonra nyilnak az ablakok,mosás következik,csak megreggeliztem és egy kis olaszos pulykamellet készitek,paradicsomosan,tésztával,az lesz az ebédem,ma nem kivánom a töltött káposztát!Már a második adagot mosom,és voltam vásárolni is.akkor hajrá!Ja megreggeliztem jó bőségesen,hogy ne keljen megállnom ,puszmusz!
Sziasztok.
Munka előtt bekukucskálok én is.
Láttam sok finomság készült tegnap nálatok is.Én szilvalekváros papucsokat sütöttem,gyorsan kész van és finom puha is,majd hozok képet róla.
Margitka.
Ki fogom próbálni a sósat,Zsombor inkább a sósakat szeretei.
Ancsa.
Csak odaér a futár,finomat tervezel sütni.Kaptam én is raffaelónak való ostyát,majd azt is megkellene tölteni.
Sziasztok újra! Kukucs.... 
Ancsa!
Itt elég hűvös maradt az idő, és még a szél is felerősödött... Ezért csak benti munkát csináltam. A takarítás odafent már el is készült. Ebéd meg volt, sorozatot is megnéztük... Most egy kis pihenő, aztán még van teendőm... Kell még mosni, de már csak holnap reggel indítom be újra a gépet... Látom, hogy Te már nagyon be vagy indulva az ablakok rendbetételével. Elkészültél azzal, amit beterveztél? Na és megkaptad végre a várva várt csomagot? 
Lia!
Te is finomat sütöttél, akkor várjuk majd róla a fotódat! ![]()
Mostanában nálunk is mindig a sósra szavaznak a fiúk, ha sütésről egyezkedünk... A legjobban már csak a férjem kéri az édeset is! Ő maradt édesszájú! ![]()
Sziasztok!

Margitka! Köszönöm a tanácsot a tojásfehérjével kapcsolatban! Ezt nem mertem volna csinálni ha nem írod és már Te nem tapasztaltad ki. Én mindig hidegvízzel olvasztom ki a húst ha elfelejtem kivenni és gyorsan kell.A fehérjét nem mertem volna melegvízzel ne hogy elromoljon.
Látom megint megsütötted a gyümölcskenyeret. Nagyon jó lett szép a színe és jó sok finomságot raktál Te is bele. Én is kihagytam a sárgabarackot, de majd legközelebb beleteszem. Ugye finom lett tejföllel a sós még másnap is!
Ma takarítottam még van két szoba ahol a port le kell törölnöm, aztán a boltba megyek majd kenyér nem lesz reggelre.
Holnap meg terveztük a nagy bevásárlást, mér tankolni is kell, így egyszerre letudjuk. Na meg a húsok is fogytán vannak a hűtőben, hétvégére meg ha nem jön semmi közbe jönnek Leviék haza.
Már a farsangon is túl vannak pénteken volt, rendőrnek öltözött be a gyerek. Jól érezték magukat nagyon.
Én is főztem töltöttpaprikát tegnap, persze volt húsleves is, finom lett marad holnapra is, így nyugis bevásárlás lesz. Van egy csatorna ami "Epic Dráma" azon nagyon jó filmek mennek, van mikor nincs is közte reklám. Mostanában ezt nézzük nagyon jó filmeket adnak. Nektek van ilyen cssatornátok?
Ancsa! Örülök hogy végre megérkezett a csomagod. Minden megjött benne amit rendeltél? Itt most kezd kisütni a nap, de éjjel esett. 5 fokot néztem kint délelőtt.Voltál a szüleidnél, jól vannak?
Lia! Remélem már csökken a betegek száma, és kifelé megyünk az influenzából! AZ unokának volt már farsang?

Halihó!
Vége a napomnak,kezdődik a sorozatom ,máris elnyúlok...haladtam is meg nem is,elvette az időmet a pogácsa és a torta,de holnap belehúzok,a fürdőszobát is át akarom frissiteni,a szobában jó illat van,az ablak tiszta és a függöny is frissen feltéve.
Találtam egy videót,ahol különböző hajtogatási technikákat mutatnak,hogy jobban férjenek a ruhák a szekrényben,jó lenne nekiállni és áthajtogatni mindent,nagyobb lenne a rend is úgy meg nem is gyűrődnek,szóval rá kéne szánjam magam...
Holnapra még esőt mond,majd csak aztán megyek a szüleimhez,nem voltam ma ,szinte végig csepergett,meg sötét is volt,nem tudtam volna kinn az utcán,létrán állva ablakot mosni náluk.
Még jó is hogy nem mentem el,mert ma jött a futár,reggel kaptam az Sms-t hogy 9-és 5 közt ma megkapom a rendelést,hát fél egy fele jött is!
Gyorsan ki is próbáltam egyiket,némi kagylót meg csigát gyártottam! ![]()
Eléggé el is fáradtam mára,ennyi elég is egy napra,holnap is van nap,majd folytatom...
Kellemes estét mindenkinek!
Szia Ilona!
Gyönyörű ez a szegfűcsokor, amit hoztál! Szinte érzem a finom illatát is! 
Igen, még másnap is finom volt a sós, fogyott is, hiszen voltunk rá többet, akik eszegették. Délután ma is átmentünk almáért, mert nagyon finomat kaptunk a múltkor, és több el is fogyott most. Aztán mi is beléptünk hazafelé kenyérért is... én sem szeretem nagyon kiszámolni, hogy hány szelet maradjon meg reggelre... Nekünk ma fogyott el a töltött paprika maradék, talán ezért is fogyott jobban a kenyér is, mert ahhoz is kellett... Holnapra meg maradt húsleves és árpagyöngy és gombás csirkemell.. A meggymártás elfogyott...de lehet, hogy egy kis adagot főzök mellé holnap. ![]()
Igen, van ilyen csatorna a tévén, de eddig nem is figyeltük, mert olyan sok csatorna van már.... A férjem most rákeresett, épp a Poldark család megy.. Ebből a sorozatból is sokat láttunk már internetről, nagyon szerettük nézni!.. ezt is láttuk már... ![]()
Ha jönnek majd a gyerekek, akkor jól is teszitek, hogy előre bevásároltok mindenből!... Levi aranyos lehetett a jelmezben. Nem küldtek fotót a farsangról? 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás