Válasz: Társalgás

Jó reggelt.Elég jól aludtam,most iszom a kávém,kicsit erősre sikerült,de legalább feldob...ma járkálnom kell később leszek,addig is szép napot mindenkinek.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Jó reggelt.Elég jól aludtam,most iszom a kávém,kicsit erősre sikerült,de legalább feldob...ma járkálnom kell később leszek,addig is szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Micsoda ünnepi képet találtál ma reggelre! ![]()
Itt inkább hideg a reggelünk, -7 fok van jelenleg, de nincsen csapadék egyelőre... Nekem nem is hiányzik, ha eső jönne... Akkor jó mozgolódást, aztán számolj be az utad eredményéről majd!
Tényleg a várt csomagot már odaszállították? 
Én pedig most fogok kávézni. 
Margitka!
Nem ,még nem jött a futár, ha jön és nem leszek itt,majd visszajön..most nem lehetek szobafogságon mert ennyi ideig nem képesek kihozni valamit...Január 25-én tettem fel a rendelést..már február 7-e van...Azt mondták 10 napon belül....itt már 12 is eltelt...Amúgy is ha jön dél körül szokott jönni,addigra már itthon leszek rég!
Ancsa!
Ott nem szoktak értesítést küldeni, hogy mikor adják át a cuccokat a futárszologálatnak? 
Remélem, hogy nem fizettél előre semmit sem... mi mindig itt utólag fizetjük ki, amit megrendelünk... így nekik az érdekük, hogy megkapják a pénzüket.. és igyekezzenek a szállítással! ![]()
Olyanoktól sosem rendelünk, akik előre kérik a pénz utalását... nem is olyan régen sokan panaszkodtak az interneten olvastam a férjem, akik ezt tették, hogy már mióta várják a megrendelt cuccokat, és nem hozzák... ![]()
persze hogy nem fizetek előre,sosem szoktam!De megadtam a tel.számot,küldenek sms-t meg fel is hivnak de már csak akkor mikor itt áll a ház előtt,egyszerre szokott lejönni az sms.épp mikor hiv...
Akkor igazad van, ha előtte nem értesítenek legalább 1 nappal, csak menjenek oda másodszor is! ![]()
A múltkor mi is így jártunk, épp hazaértünk valahonnan, még el sem pakoltunk, amikor ideértek.. és már csengett is a férjem mobilja... az autó pedig állt a ház előtt...
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Szépen süt a nap,reggel hideg volt,-8 fokot mutatott a hőmérő.Pörköltünk maradt,főztem egy kis tarhonya levest, takarítottam,ebédig egy kis pihenő és mehetek dolgozni.
Mostanában olyan fáradtság van rajtam,pedig jól alszom éjszaka.Talán ha jön a jobb idő,jobb lesz.
Szia Lia!
Én a reggeli után elugortam a férjemmel a helyi barkács szaküzletbe, mert eltörött az utolsó csere fogantyú is a konyhaszekrényről, pedig amikor vettük, akkor kapunk pár darabot még ilyen esetekre... De ugye az ember minden nap többször kihúzza a fiókokat, és ha jobban megrántjuk, a műanyag fogantyú bizony törhet... Ezért is adták annak idején a többletet... 
Most úgy döntöttünk, hogy lecseréljük, de műanyag nem volt, mi ezt nem is bántuk, viszont ez drágább, de talán örökös is lesz... Viszont csak 10 darabot kaptunk, még 5-öt le kell cserélni a szekrénysoron, hogy egyforma legyen, most megrendeltük, majd egy hét múlva meg is hozzák. Addig így marad...

A tarhonyaleves finom tud lenni, és viszonylag gyorsan meg is csinálható. Akkor jó étvágyat majd a finom ebédhez, aztán legyen lazább napotok a dolgozóban, ha lehet... ![]()
A fáradtság már a tavaszi lehet? ... az azért még egy picit odébb van... Azért otthon ne dolgozzál sokat, ha megteheted! 
Sziasztok!
Meghoztam a délutáni kávét!

Margitka! Jól néz ki a szekrényre vett fogantyú! Ezzel felújítottátok a szekrényeket, szerintem is jobb hogy most mást vettetek. Itt is hiányzik az étkezőben a szekrlnyről. Nekünk kettőt kellene csak venni, itt is az a baj hogy nincs ilyen már, így az egészet le kellene cserélni, de az meg nagyon drága. Az ember csak néz egy nagyot mikor meglátja az árakat 1.5oo Ft/db. és 18 db kellene. Na egy darabig akkor nem lesz, majd szét kell nélzni máshol, mert itt Miskolcon sehol sincs. Ez román szekrény, annak idején onnét hozták a boltokba.
Nagyon szép lett az idő, már délelőtt voltam a boltban és kerékpárral mentem. Jaj de nagyon jól esett ez a mozgás, lassan mentem. Most még ki akarok menni egy kicsit, addig mélg szépen süt a nap. Tegnap nem jöttem, mert annyira megfájdult kétszer is a fejem, rosszul éreztem magam, fáradt voltam. A vérnyomásom jó volt, de nem tudom mi okozta. Tegnap is kint sétáltunk a férjemmel, még jó levegőn is voltam.
Gondolom milyen finom lehetett az almás, jó sok finomsáégot tettél bele.
Lia! Szerintem ez az időjárás visel meg bennünket! Azt mondták a tv-ben hogy a március eleje hideg lesz, utána meg jön a meleg, meleg lesz húsvétkor.
Ancsa! Te már elővetted a kerékpárt? Még reggel hűvös volt, de már tíz után kellemes volt az idő. Kíváncsi vagyok miket rendeltél, reméllem ma mér megkapod a csomagot!

szervusztok,itt vagyok én is,befutottam...
jó idő volt útközben menet ,jövet is,vittem apunak üditőt,frissen sült perecet is vettem útközben,és az édességeket amiket itthon összeszedtem.
Hazafele vettem egy kis száraz eledelt a macskás boltban,és bementem a zöldségeshez ,torosra fájt a fogam ki is készitettem reggel a húsokat olvadjanak ki hozzá...hát nem kaptam csak fejes volt savanyitott,tölteni meg nem volt kedvem,igy hát vettem gy friss káposztát azzal hogy majd lucskosat főzök...Némi hagymát,és almát is vettem az almás pitéhez...meg két gránátalmát magamnak...tovább betértem az abc be is kenyeret és fogkrémet meg lisztet vettem..hát alig birtam megint haza cipelni.aztán itthon jutott eszembe hogy tejfölt meg nem vettem...de már nem mentem vissza...gyorsan odatettem szárazbablevest kolbásszal és csipedlivel főztem,mert krumplit szoktam bele,de már nem volt itthon és nem is birtam cipelni haza....Aztán láttam annyira szép friss fej káposzta volt ,hogy sajnáltam összevágni..kár lett volna érte...igy csak nekiláttam és ledaráltam a húsokat több kis csomagocskát vettem ki,maradékokat pont jó volt ledarálni...még füstölt szalonnát is daráltam bele,és megtöltöttem a káposztát...lett egy fazékkal az is,még gombócok is jutottak amihez már nem maradt levél...de a süti ma elmaradt,tejföl hiján nem tudtam begyúrni a tésztát,na majd holnap reggel megyek újra és veszek tejfölt itt a mellettünk lévő ABC ban.Siettem a futár miatt...aki persze ma sem jött...ha holnap sem jön,akkor a hétvégén már tuti nem,akkor csak a jövő héten...bosszant mikor ennyit kell várni egy csomagra...
Ilona!
Nem vettem elő a kerékpárt végül is,reggel elég hideg volt és még a jövő hétre megint lehűlést mondanak,bár a hétvégére meg melegedést,ki tudja,azért szombaton ha jó idő lesz szeretnék már azzal menni munkába.
A rosszul lét,fejfájás,fáradtság lehet sóhiány jele is..ha nem eszel rendesen sót,azt megsinyli a szervezet,ez emberben 250 gramm só van a testben,hihetetlen de ennyi,és négy óránként a vese átszűri az egészet és kiüriti,a szervezet vissza kell nyerje,vissza kell szivja..ha nem eszel elég sót,nem iszol elég vizet,attól az izmok sorvadnak,gyengülnek,fáradtnak ,punnyadtnak érzed magad...a só nagyon fontos a szervezetbe...Orvos mondta!
Margitka!
Nagyon feldobtátok a szekrényt azzal az új fogantyúval...Lett egy új bútorotok!Persze,hogy a fém tartósabb is!Nekünk is fém,van már lassan 15 éves és egyszer kellett egyet lecserélni,eltörött..
Lia!
itt a tavaszi fáradtság,meg lehet az időeltolódás a repülőút miatt?D Szedsz elég vitamint?
Na,akkor holnapra csak az almás süti megsütése maradt nekem,még mára van a gesztenyésből egy kicsi és pomelót ettem gránátalmával.
most megyek beteszek pár fotót a topikomba!
Sziasztok újra! 
Ilona!
Köszi a kávét, látom rózsacsokor is van a képen! ![]()
Mi nem régen értünk haza. Sikerült levágatni a hajamat. Míg én a fodrásznál voltam, a férjem bevásárolt a felírt listáról... + még pár dolgot talált hozzá...
Igen, elég drága már minden... de ezt már muszáj volt venni. Egyenlőre nem lesz a gond remélem a többi szekrénnyel... Mert az étkezőben még jók a fogantyúk, és oda még van cserélhető új darab is.
Itt is szebb idő lett, a nap is sütött egész nap, még most is, talán jelenleg 0 fok lehet... Te is érzed a tavaszt, ha már a bicajjal közlekedtél!
Sajnálom, hogy tegnap ilyen rossz napod volt. Szerintem is nagyon bezavar az a fura időjárás is... De ma már jól vagy? 
Ancsa!
Ó de gyönyörűséges ez a tulipáncsokor, ami a képen van! Csak sürgetitek a tavaszt!... Már én sem bánnám, ha előbb ideérne... 
Mennyi helyen voltál, és sokfélét vettél is... a tejfölt meg majd megveszed holnap a pitéhez! .. Hú de mérges lehetsz a futár miatt!... rossz ez a várakozás....
Bizony, nagyon örülök ennek a fogantyúnak, volt matt színben is, de ez szerintem sokkal jobb, mert csak úgy ragyog szerintem is, és jobban kiemeli a szekrényt, mint a régi műanyag fehér...! ![]()
Akkor megyek én is a topikodba nézelődni! 
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás