Sziasztok.
Ma sem volt könnyű napunk,sokan vannak,sok az adminisztráció.Reggel korán mentem,de így sem végeztem el mindent amit kellett,mert már jött a következő rendelés.Majd holnap folytatom.
Margitka!
Most visszanéztem mennyi finomságot készítettél Te is,a süti tálaló is nagyon szép a sütik jól mutatnak rajta.
Leviékhez majd májusban megyünk 1 hétre,mert vizsgázik Levi és legyen valaki ott ha hamarabb hazajöhet.Előtte lehet hogy Ők jönnek haza húsvét környékén a szünetben.
Odafelé késett a repülő egy kicsit,mert ott esett a hó,amire nem igazán vannak felkészülve.Nem tudtak felszállni a gépek,így a kifutópályán álltunk egy darabig,majd a lépcsőre kellett várni.De végül minden rendben volt.Másnapra már szinte el is olvad a hó,nem sok maradt belőle.Hazafelé simán jöttünk.
Ancsa!
Épp a hétvégén számoltuk ki,hogy ennyi pénzért és idő alatt itt az országba is belekerül hogy eljussunk valahova.Ha minden simán megy 2 óra 10 perc alatt ott vagyunk,egy kicsivel előbb mentünk ki mert most nem adtunk fel csomagot,csak a kézipoggyász volt nálunk.A jegyet is egy tank benzin árán sikerült megszerezni.
Ilona!
Mikor megyünk olyanokat viszünk amit nem lehet ott kapni,édesség,túró rudi,sportszelet,balaton szelet,párizsi a Levi kedvence,meg még sok apróság.Sütni fánkot sütöttünk,vasárnap meg kakaós csigát.
Látom Ti is nagy esemény előtt álltok,akkor lehet készülődni.