Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Lia!
De aranyos vagy, hogy még este bekukkantottál hozzánk! Fárasztó lehetett a mai nap, hiszen csak hajnalban értetek haza. Gondoltam, hogy Levi most is elpityergi magát, Ő olyan kis jólelkű, ezt nem lehet megváltoztatni. Persze Nektek sem lehetett könnyű az elválás... Mikor találkoztok legközelebb személyesen? 
Ancsa!
Látom, hogy ma is szívesen hoztad a kávét!
A csokit a férjem kapná, Ő megeheti!
Már mi is megkávéztunk. Ma először a levelezőbe kukkantottam be, mert mostanában már előfordult, hogy ha a fórumba jövök, elidőzök utána a hírekben... aztán a levelezés meg elmaradt. De ma fürge voltam, oda néztem be elsőre! 
Mi is jól aludtunk. De mindkettőnknek van a franciaágyunk mellett egy-egy éjjeliszekrény is, ahol külön vannak a kijelzős óráink. Én mindig kikapcsolom a világítást, ha már aludni akarok.... tegnap este elfelejtettem, és éjjel fél 1 körül arra ébredtem, hogy világít... de gyorsan megnyomtam a gombot, és el is tudtam aludni fél 5-ig, aztán utána még fél 6-ig újra... Így kipihenten is kelhettem fel. A kávé is segített a felfrissülésben! 
Itt jelenleg nem esik semmi csapadék, de hűvös a reggel. Megnéztem a hőmérőt, most pont 0 fok van.. de ide is jeleznek némi esőt.. na majd meglátjuk...
Maradt még mára ebédünk, de a hús mellé kell egy kis rizst készíteni.. van itthon gyors rizs, lehet, hogy csak azt csinálok. Aztán holnap már többet kell főzni is...
Akkor még egy kicsit nézelődök a neten most...