Ancsa!
Már legalább 30 éve, hogy utoljára volt anyósoméknál disznóvágás... De én akkor is menekültem még a közelből is... Nagyon nem szerettem... Azt pedig végig sem néztem volna... A férjem emlékszik rá, Ő látta ezt... de én el is ájultam volna...
Látom, hogy kávét is hoztál, már én is megittam az ebéd utánit... többet pedig nem mernék inni. Ehhez hozzászoktam, elég is éppen. 
Azért ez nagyon nem szép dolog, hogy nincs takarítás a házban... De ahogy Te is tetted, más is feltakaríthatná az ajtaja előtti folyosót... Akkor talán elviselhető lenne az egész épület... Persze gondolom, hogy ezt nem mindenki gondolja így, mert ugye fizettek is ezért a munkáért, ugye?
Minden hónapban van vakáció a gyerekeknek?... Ez miért van így? 
A sütid íze nagyon finom lehet... talán egy evőkanálnyi étkezési keményítőport is tehettél volna bele, az egy picit megfogta volna.. de biztos az állás után ez is megszilárdul majd... már én is jártam úgy, hogy kellett a keményítőpor, és jó hasznát vettem. 
A kenyered is nagyon szép lett! ... Én azt meg sem merném kóstolni, csak teljes kiőrlésű liszttel kevertet és magosat veszek, és azokból is nagyon finomakat lehet már kapni. Nagyon ritkán állok hozzá a kenyért sütéshez, hiszen egész nap ketten vagyunk itthon, és én például egy nap csak 2 szeletet eszek összesen... az egyiket reggel, a másikat pedig délután... 
Mi már túl vagyunk a mai sorozat nézésen... de lehet, hogy később azért még megnézünk valami filmet...
Itt eddig ragyogó napsütés volt, így vártam az összes ruha leszedésével... azért ami száraz, azt már behoztam, de mindjárt leszedem már a maradékot, mert jönnek a felhők ide is, és eltakarják a napot időnként. 
Akkor Neked jó sorozatozást, és pihenőst napot a továbbiakban!