Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét, mi is azzal kezdtük a reggelt. 
Nem tudod kábellel összekötni a laptopodat? ... Mert mi is mindig a tévében nézzük a filmeket a netről lementett külső tárhelyről átirányítva. Rengeteg filmet lehet így nézni. A férjem nagyon szereti gyűjtögetni, aztán, amit megnéztünk, az törli... és mindig van hely lementeni. Bőven tudunk válogatni a filmekből.
Itt sincs hideg, most +1 fok van, már elég korán 5 óra után a nagy szél ébresztett fel ma reggel. Tulajdonképpen mi is elég jól aludtunk most éjszaka.
Az angyalszemnél gyorsabb sütit el sem tudok képzelni... én mindig belerakom a vajat egy nagyobb jénai tálban a mikróba, hogy egy picit puhább legyen, így pillanatok alatt össze lehet gyúrni a hozzávalókkal, ,és félretesszük. 1 óra múlva pedig a sütőpapírral bélelt tepsibe 25 db gombócot készítesz, majd egy parafadugóval óvatosan jó mély lyukat csinálj, mert a sütés közben picit feljön... Ha megsült 10-12 perc kb. ...aztán egyből tegyél a mélyedésekbe lekvárt. De ne nagyon édes lekvárt tegyél majd bele, mert a kókusztól is édesebb a tésztája. Én éppen emiatt választottam a szilvát. De naranccsal is finom lehet szerintem.... nem tudom, hogy mennyire édesre készítetted ezt a lekvárt, meg, hogy milyen édesen szereted a sütiket? Ez is ízlés dolga.
Már elég régen készítettemén is zserbót, nálunk főleg a férjem szereti. Én is szívesen eszek belőle, de nekem már csak kevés édességet szabad, ezért is próbálok mindig olyant készíteni, ami gyors, és nem annyira édes! Különben most is a sós volt a kapósabb! A lángos szuper jól sikerült, persze a pogi is, azt akár hetente süthetnék, de próbálom inkább gyümölccsel etetni a családot, mert az egészségesebb!
Hú de hosszú lettem....
Akkor Neked jó főzést és sütögetést! ... 
Nekem takarítós napom lesz...