1,105

Válasz: Társalgás

Margitka,nem irtam el,mert kipróbáltam itt kiléptem és vissza beirtam a jelszót, nevet és elfogadta a holland nem fogadja el...De látom,hogy eljött  az irásom,mert vagy hatszor kidobott az oldal hogy túl hosszú ideje nem válaszol,közben nem is kereste és állandóan visszaléptem,mig egyszer sikerült elküldeni,már az összes előzményt töröltem,megpróbáltam beirni egy oldalon a fórum cimét,idehoz,de már nem enged tovább lépni..csak a kezdőoldalt kapom meg...de van mikor még azt sem...most már teljesen kiakadtam!

1,106

Ancsa!

Több ötletem nincsen.... Nekem elfogadja a holland is.. most is azzal írok, ismét kipróbáltam... wink

De vissza is lépek a magyarra, mert ott nagyobbak a betűk, jobban tudok olvasni, és nincs reklám sem...

1,107

Én sem értem,nem csináltam semmit,csak egyik napról a másikra nem ment..megpróbáltam letölteni a Mozilla Firefoxot,mert nekem az nincs letöltve mióta cserélték a fiúk a gépemet,hát majdnem beszedtem valami virust egy csomó minden jelent meg a gépemen,mindent le kellett tiltanom,meg letörölnöm ,piros lett a antivirusom..na nem is merek  tovább próbálkozni,nem értem miért nem fogadja el a holland a nevem meg a jelszavam?Amúgy az menne gyorsan...

1,108

Ancsa!

Ha piros lett az antivírusod, akkor legjobb, ha lefuttatsz egy teljes vírusellenőrzést!... Mert ki tudja, hogy még mi lehet ott....;)

1,109

Már lerendeztem,minden oké,próbálkozom ezzel a holland oldallal,csak nem kell neki a jelszavam,kértem másikat,azt irja elküldték,a postaládámban viszont nem jelent meg,kértem megint,azt irja már kértem...nem tudom szerintem lehet újra kellene regisztrálnom?
Gergerg nem tudna segiteni?Eleinte segitett!

1,110

Ancsa!

Gergerg a Te gépeden nem tud segíteni... a fórumnak meg nincsen hibája. De  a regisztrációban tudok segíteni..  Most kinyitottam úgy a regisztrációt, hogy simán be tudsz regizni, nem kell válaszlevélre várni... Na?   Próbáld meg, ha gondolod!  smile

1,111

Más néven kell regisztrálnom?Most      próbálkozom a tűzfal,meg proxy ellenőrzéssel,nincs e letiltva az antivirusomban ?

1,112

Szerintem próbáljad meg kis betűvel, ancsa,  ( én is kis betűvel vagyok)  ... Ha nem megy, akkor legyél Ancsa1.   smile .....   vagy ahogy akarod!

1,113

Margitka!
Nem enged újra regisztrálni sem,azt irja ezen az e-mail cimen             már van regisztrálva valaki,adjak meg másikat..nekem ez van,nem csereberélek,meg próbálok segitséget kérni majd valakitől,egyelőre nem tudok mást csinálni...már tényleg az összes ellenőrzést lefuttattam az antiviruson is a hálózati problémákat is ellenőriztettem,nincs letiltva az oldal,egyszerűen nem megy,5x,6x kell egy sorra kattintanom hogy ugorjon az oldal...

1,114

Ancsa!

Természetesen új e-mail cím kell... na írok egy e-mailt most Neked! smile

1,115

http://img5.lapunk.hu/tarhely/kovacsneagi/galeria/659536.jpg

Hogy ma este is hozzak rózsák,de most már megyek mert ki vagyok,majd reggel próbálkozom újra,már az agyam is kifáradt,puszi és köszi mindent Margitka!

1,116

Ancsa!

Köszi a rózsát, csodás!  http://margit2.hu/ujforumba/law.gif
Írtam egy e-mailt, majd nézzed meg!  smile