Na akkor most tudtam jönni... Eddig elfoglaltak a teendőim. A boltba is átsétáltam délután, mert kellett párizsi, és vettem aszalt sárgabarackot is, mert nagyon izgatott ez a tojásfehérjés gyümölcskenyér!... Azt hiszem, hogy gyakran lesz nálunk is, mert elég sok fehérje van mindig a fagyasztóban... Hogy ne gyűljön tovább, hát ez most tényleg jókor jött!
Ancsa!
Nagyon hangulatos képpel köszöntél el, én még akkor a konyhában voltam. Itt eddig nem volt semmi csapadék... A körmeimet én időnként átlátszó lakkal kenem le, hogy ne törjön... valamit javít a helyzeten ez is... Tényleg, én is hallottam annak idején a hajolajról! ... Kesztyűben én sem tudok mosogatni, de szerencsére a bőröm nem száraz... persze fürdés után használok ápolókrémet. Bizony tavaly mennyit szenvedtél, azért most egy kicsit már erősödtél, igaz! 
Akkor jó sorozatnézést! 
Köszi, hogy beírtad a receptet is! Tényleg nagyon nagyon finom lett a végeredmény! Már teszteltük is a férjemmel! 
DE nekem amikor a felére csökkentettem a hőmérsékletet, jelentősen megnőtt utána a sütési idő, mert túl világos maradt a teteje... Ezért úgy döntöttem, hogy legközelebb inkább papírt teszek közben rá,ha szükséges, én a piskótáknál is úgy szoktam a sütést.. Persze mindenkinek a saját sütőjéhez kell alkalmazkodnia... ki kell tapasztalni. A lényeg, hogy tényleg nagyon finom lett! 
2 formában sütöttem ki:

Ilona!
Gyönyörű rózsával hoztad délután a kávékat! 
Finom ebédet készítettél! Ezekből ehettek holnap is jóízűen! 
Már lassan nekem is kell hajat vágatni, de talán még egy hetet várok vele, még nem olyan vészesen nőtt meg...
A jövő héten majd felhívom én is a fodrásznőmet, és kérek időpontot vágásra. Az jó, ha gyógyul a férjed, de csak elkaptad Te is, vigyázz, nehogy komolyabban lebetegedjél!
Holnapra akkor jó utat Miskolcra, és szerencsés találkozót!