Kukucs... 
Most a délutáni film után hajnyírás volt, aztán a férjem és én is megmostuk a hajunkat, lefürödtünk, és ma már csak lazítás lesz! 
Lia!
Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de ma többször is csengett a telefon, olyan beszélgetős délelőttöm volt... Most olvastalak újra... Sajnálattal látom, hogy Zsombor is belázasodott! Én is jobbulást és mielőbbi felgyógyulást kívánok Neki! 
Nálunk ma volt az ónos eső után havas eső, majd hatalmas pelyhekben hullott a hó, majdnem 1 óra hosszat, gyönyörű volt a látványa... aztán most már újra eső...és olvad is... de van még a hóból!
Ilona!
Jaj de nagyon guszták lettek a pogácsáid! Ebből most tudnék enni... annak ellenére, hogy ebéd után még mi is massoltunk. Mégpedig a muffinokat étcsokoládés pudinggal, és túrós buktát is ettem...sőt még tejszínhabot is... Mindezt együtt.. olyan volt, mintha somlóit ennénk!
... Szerintem az uzsonna is később lesz, lehet, hogy csak gyümölcsöt eszek előbb...
Örülök, hogy jól vannak a betegeitek!
... a férjednek pedig jobbulást kívánok! De Te is vigyázz Magadra, nehogy elkapjad...
Ancsa!
Te is habbal jöttél! Ettél is a kávéval? 
Tehát nem csak főztél, de még sütöttél is!... akkor megyek leselkedni a konyhádba!