Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Ma beszéltem a gyerekekkel már jobban aludt a gyerek, és fél tízkor kelt fel, látni rajta hogy pihentebb. Kezd enni is, dwe még éjszaka kétszer ment a wc-re. Remélem, már azért a gyógyulási folyamat következik. Féltjük, mert annyira törékeny, nem vastag, kövér, szerintem nem is lesz, anyja fajta. Mikor már szed magára egy kicsit és jól néz ki, akkor mindig visszafogy. Nem is jó a kövér, de a vékony sem. Hát ez van. Sokan hiányoznak a suliból, e héten irtak volna felmérőt, na de majd bepótolja.
Kíváncsian várjuk majd a széklet vizsgálat eredményét, mi okozhatta nála ezeket, vagy egyáltalán milyen vírus. Több mindenre kért vizsgálatot a doktornő.
Margitka! Laci fiam nagyon meg van fázva, de nincs láza csak folyik az orra, Ibolya meg a hét elején volt beteg három nap nem ment oviba, de jól van átment rajta.
Én is nehezen aludtam el tegnap este, de kicsivel pihentebben keltem ma fel.
Ma én is csak pihenek, a gép mosott már egy adag ruha ki van teregetve. Kicsit hideg lett a reggel de szépen süt a napocska. Már Te is gondolom kiporszívóztál azóta, tegnap még rendet raktam, addig a férjem gyorsan megcsinálta, de a port ma le kell törölnem. Hiába volt pénteken ez is megcsinálva, sokan voltunk meglátni.
Lia! Köszi! Az unokák jól vannak? Emlékszel egyik éven én voltam nagyon beteg ezt kaptam el, nagyon nehezen jöttem helyre belőle. Szegény gyerek le is fogyott most, pedig nem kellett volna. Remélem hamar visszahízza majd.
Ancsa! Finom ebéd lesz ma, már én is gondolkodtam hogy valamelyik nap itt is ez lesz,régen főztem. Most meg különösen jó sok vitamin van benne. Tegnap bepakoltam a sok fánkot, lehet hogy sütök egy kisebb adagot ma magunknak, most valahogy jól esik megint.