Válasz: Társalgás
Míg én kivettem a tésztát, és tálban bedagasztottam újra, mert nem tetszett a bedagasztott tészta milyensége, kiderült számomra, hogy kevesebb tejet adtam hozzá... Így pótoltam, kevés liszt is kellett persze, hogy jól tudjam dagasztani... De most már megfelelőnek találom...
A férjem pedig közben lehozta az előző kenyérsütő gépet a padlásról... letisztította.. annak jól működik a programbeállítása... Emlékszem is rá, hogy csak a sütésével nem voltam megelégedve annak idején, azért vettünk újat. DE már úgyis csak dagasztásra használom, ezért nem veszünk megint... már úgyis 3-at vettünk... A legjobb az első, a Clatronic volt, azt naponta 2-3 alkalommal is használtam, az tartott mégis a legtovább! De sajnos már 2 karosat nem is láttunk a neten abból... csak 1 karosat, azt pedig nem akarok venni... Viszont, ha csak dagasztásra akarom használni jó lesz ez az előző Hausmeister is.... ![]()
Most már jó a tészta, majd hétfőn azért teszek vele egy próbát, nehogy később derüljön ki valami baki ezzel is... Ez is Hausmeister fajta gép...
Na és amíg kel a tészta mellettem a konvektor melegénél, egy picit pihenek itt... Már úgyis voltunk a Tesco-ban bevásárolni ami épp hiányzott még itthonról...