Válasz: Társalgás
Ancsa!
Ó de gyönyörű képet hoztál! ... Épp indulni akartam ki a konyhába, de most észrevettem, hogy írtál előttem. ![]()
Akkor most még bekukkantok a topikodba is! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Ó de gyönyörű képet hoztál! ... Épp indulni akartam ki a konyhába, de most észrevettem, hogy írtál előttem. ![]()
Akkor most még bekukkantok a topikodba is! 
Nekem is sül már a sütőben a Vargabéles. Most is jó nagy tepsivel készítem, ahogy a receptben is van... Hiszen ezt sem csak egy napra csinálom. ![]()
Most már tettem papírt is a tetejére... lassan kész is lesz...

Köszi Margitka,látszik a jól a sütim,nem kellett frissitsek most.közben a muffinok elindultak munkába...izgulok odaérnek e épségben,mondtam Attinak ha beért vele majd hivjon már fel!
Miközben jött haza,rátelefonáltam menjen már be a turiba,mert láttam ott két szuper kosarat,pont a macskáknak megfelelő ágynak,és akkor ki tudnám cserélni ezt a hatalmas mászókát ami elfoglalja a fél szobát,ne beszélve róla,hogy már ki is nőtték és Pocinak nehéz is felmászni bele,ha megfelel nekik az új ágyuk akkor a mászókát meg eladom..csak én szégyelltem alkudnia kosarak árából...sokalltam őket...Atti a kettőt vette meg ,egynek az áráért,a macskák máris elfoglalták,kényelmes sokkal nagyobb nekik!holnap szépen kitakaritom a mászókát és meghirdetem,igy helyünk is sokkal jobban lesz és a kosarak pakolhatók ide oda...
Margitka,egy jó nagy kocka Vargabélest kérem nekem félretenni,mert nagyon szeretem,főleg ha van benne mazsola is!
Ancsa!
Gyönyörű ez a havas kép! Gyermekkorom jut róla eszembe, akkor volt ekkora, sőt még ennél is nagyobb a hó télen! ![]()
Mi pedig a férjemmel, ahogy készen lett a Vargabéles, felöltöztünk, és átsétáltunk a Tescoba, mert holnapra már csak 1 db sárgarépát találtam a spájzban, és az nem lesz elég a leveshez... Csicseriborsót áztattam be a vízbe, majd holnap abból főzök.
Akkor odaértek a muffinjaid is szerencsére a célba! Na és Atti ügyes volt, hogy alkudott! Én bizony merek, sőt szeretek is alkudni! ![]()
Oké, jó nagyot vágok majd, és igen, van benne mazsola, méghozzá arany mazsola! Nincsen benne mag és szép nagy! ![]()
Ancsa!
Ez a Tiéd! ... De bevallom, hogy én 2 ekkora adagot bevágtam... igaz, hogy ebéd óta nem ettem... mert eddig nem éreztem, hogy éhes vagyok... ezt pedig meg kellett várni, hogy langyos legyen, és én már nagyon kívántam! 

Sziasztok!

Margitka! Estére ideérek én is. Nagyon szép lett a kocsonya, a miénket holnap főzzük. Most kaptunk körmöt és bőrt hozzá. Jaj de finom lehet ez a vargabéles is így tejszínhabbal együtt! Szép az asztalon a terítő is!
Délelőtt főztem gulyáslevest és sütöttem 3x 3 tojásból piskótát, de a végén még egyett sütnöm kellett mert a tetejét megégettem. Levente telefonált, hogy Laci fiam leesett a lépcsőn és bevágta a hátát úgy, hogy kórházba kellett menni. Hát mi olyan idegesek lettünk, hogy a piskótám megégett. Nem lehetett elérni egyiket sem, végén sms-t küldtem arra válaszoltak, hogy minden rendben van. Ők is jöttek volna hétvégén, de még nem tudják jönnek-e. Ebéd után bementünk Miskolcra vásárolni 2 órára beértünk fél hatra értünk haza. Még most fogom majd megtölteni a tortát, holnap meg díszítem.
Anncsa! Nagxyon szép ez a téli kép amit hoztál! A gyerekkorom jutott az eszembe mikor megláttam!
Lia! Örülök, hogy szépen gyógyul az unokád!
Szia Ilona!
Nagyon hangulatos esti képpel jöttél! ![]()
Akkor már csak lesz kocsonyafőzés holnap nálatok is! ![]()
Hogy mindig történik valami baleset!
... Képzelem, hogy mennyire idegesek lettetek a telefonhívás után... Nem is csodálom, hogy a piskóta sütésére nem tudtál odafigyelni... Biztos szépen elkészülsz azzal a tortával majd! De nyugodjatok meg, most már tudjátok, nincs komolyabb gond, ha ezt írták. 
Most ez a torta a családi összejövetelre készült? ... Vagy ünnepeltek is valakit most? 
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Szia Margitka!
Látod még azt sem írtam jól hogy mennyi tojásból készült a piskóta 3 x 4 tojásos piskótát sütöttem. De így 4 x 4 lett belőle.
A fiamnak még most is fáj a bordája, háta, de nem is csodálom, mert nekem is fáj a karom is. Mintha izomlázam lenne az eséstől, na meg a térdem amit beütöttem kék lett. Elakarták sumákolni, hogy ne idegeskedjünk, de véletlenül megtudtuk.
Már a kisebbik fiam is 40 éves lett, vagyis lesz 11.-én és Őt ünnepeljük. Mivel sokan vagyunk itt,így Ők jönnek haza és itt lesz a szülinap megtartva. Erre készül a torta. Nagyon rohan az idő!
További szép estét Nektek!

Jó reggelt,egyszer ébredtem meg éjjel,de nehezen aludtam vissza,egy autó riasztója vert fel,elég sokáig ment,mire leállitották.Teljesen kiverte az álmot a szememből,igy reggel tovább aludtam...Csak most kávézom...ma lelépek a szüleimhez,nem voltam egész héten..csak telón beszéltük.Holnap pedig kezdődik nekem is végre a munka...a főnöknő felhivott az este megköszönte a sütit,és megbeszéltünk egy s mást!A mai nap tehát mászkálás délelőtt,aztán itthon kitakaritom a nagy macskamászókámat és meghirdetem a neten...lefotózom.Hátha szerencsém lesz eladni,jó sok helyet spórolnék,Poci megszerette a kosarat pedig még csak ideiglenesen van odarakva a sarokba,nem ott lesz a helye!
Most kávé,első sorban,aztán meglátom mikor virrad ,és majd jelentkezem ha hazaértem.
Margitka!
Köszi hogy gondoltál rám,ezzel a szép szelet sütivel,juj de nagyon jól néz ki!
Ilona!
Boldog születésnapot a Fiadnak,szép kerek évforduló..de rég voltam én ennyi...Remélem nincs repedt bordája a másik Fiadnak,mostanában többeket hallottam lépcsőn elesni,az elég veszélyes,bizonyára csúszósak most a fokok!Várom nagyon a tortát hogy mutasd meg!
Lia! Hogy van Dávid?Fáj még neki a műtét helye?
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ilona!
Sok szeretettel köszöntöm Levente fiadat ezen a szép kerek születésnapi évfordulón!

Sajnálom, hogy fáj a fiadnak a bordája, és még Te is érzed a karodat az esés miatt... Akkor egy ideig nem is feledkezhetsz meg az óvatosságról! Jobbulást kívánok mindkettőtöknek! 
Aztán majd a tortáról várjuk a fotódat, amikor ráérsz hozni! Milyen ízesítésű lesz?
Ancsa!
Ó még mindig micsoda ünnepi képpel jöttél! Tetszik ez a pohár, amiben a kávét hozod! De ma megelőztem a netet, előbb a konyhába mentem. Már meg is ittam a reggeli kávémat!
... Viszont így frissen írogathatok! ![]()
Hú de borzasztó lehetett az a riasztó! De az szerencse, hogy tudtál utána még aludni!
Akkor kezdődik holnaptól Neked is az idei munka? ... Jó "mászkálást, rendezd csak el a teendőket, hogy holnap nyugodtan indulhassál! Az jó, ha helyet spóroltak a mászkáló miatt, és kényelmesnek is tűnnek ezek a kosarak, majd csak meg lesz a végleges helyük! 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok a dolgozóból.
Tegnap is elég laza napunk volt,elfogadnám mindig ha így tudnánk dolgozni.
Margitka!
Nagyon guszta a sütid,de látom Ancsával kell osztozkodnom,kérek én is ha lehet.
Ilona!
Nektek sem valami jól kezdődik az év,de legalább senkinek nem lett nagyobb a baj.Óvatosan kell járni,most megont mondák az ónos esőt a hétvégére.Nem is szeretnék kimozdulni.Munka után bevásárolok hogy ne kelljen menni sehova a hétvégén.
Sok szeretettel köszöntöm én is a fiadat születésnapja alkalmából.
Ancsa!
Köszi,jól van Dávid,szépen gyógyul a sebe.Tegnap beszéltünk és mondta hogy görbén jár,nem tud kiegyenesedni.Vicceltünk vele, mondtuk hogy szépen fokozatosan óvatosan azért próbálja meg kihúzni magát,mert úgy marad.Olyan aranyosan mondta hogy majd figyel rá. ![]()
Kicserélted a képedet,hol van a cicus róla?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás