Válasz: Társalgás
Jó sokáig hagytuk főni a kocsonyát... de így lett jó! ... Most végeztünk a kimerésével. Jó sok finom puha hús van benne! Reggel már ehetünk is belőle!
Megint 14 tányérral lett:

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Jó sokáig hagytuk főni a kocsonyát... de így lett jó! ... Most végeztünk a kimerésével. Jó sok finom puha hús van benne! Reggel már ehetünk is belőle!
Megint 14 tányérral lett:

Úúú,de jó filmet láttam,a cime Aquaman,de nem ajánlom Nektek Margitka,mert ha a Csodanő sem tetszett ez sem fog!
Délután nem is értünk rá ma filmezni, a kocsonyával elment az idő... de megnéztem most a port.hu-n a témát, valóban ezt meg sem próbáljuk megnézni! ![]()
Most ettünk, kaja után narancsot és mandarint is... most szerencsére nagyon finomakat sikerült venni!
... Holnap megnézem majd újra a Tesco-ban, hátha kapok megint ilyen szép éretteket! ![]()
Sziasztok.
Jöttem kocsonyát enni,nagyon guszta.A miénk már elfogyott.
Margitka.
Nagyon szép lett,megint a kocsonyátok.
Ilona.
Örülök hogy szerencsésen megúsztad az esést,nagyobb baj is lehetett volna.
Szia Lia!
Mi is csak reggel ehetünk belőle, de már nagyon akartunk újra enni kocsonyát! ... Épp most ért haza a nagy fiam, mondta, hogy aztán Neki is hagyjunk ám ! ![]()
Dáviddal minden rendben van? Beszéltetek azóta? ... Ma milyen napotok volt? 
Most mi elkezdünk valami filmet nézni, aztán fürdés, és alvás! El is köszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margitka.
Köszönöm jól van Dávid,szépen gyógyul a sebe.Jó nagy vágást csináltak neki.A héten még otthon marad,de még nem tornázhat.
Minden nap beszélünk,többször is.
A mai napunk elviselhető volt,nem voltak túl sokan szerencsére.
Holnap jó étvágyat a finom kocsonyához.
Jó pihenést kívánok.

Jó reggelt,jól aludtunk,nem volt túl meleg.Kinn is enyhe az idő ,minusz 1 fok van jelenleg,hó nem hullt és mintha még olvadt is volna.Ma lesz a muffinszállitás,nagyon,de nagyon remélem hogy épségben beérnek a céghez... ![]()
Lia!
Gyors felépülést Dávidnak,szerintem ha ilyen fiatalon műtötték ahogy nő,szinte teljesen eltűnik majd a vágás helye.
Margitka!
Csudaszépek a kocsonyák,jó étvágyat,szerintem én már a tél folyamán nem fogok főzni többet!Tudtam,hogy nem való a film Nektek,de azért az ajánlóba be lehetne tenni,hátha az olvasók közt van,akinek ilyen az izlése mint nekem! ![]()
Ma még nincsenek terveim,főzve van mára,elég lesz,sütni azt lehetne,mert a muffinokból mi nem ettünk meg ,úgyhogy nincs itthon semmi édes..
A citromos leves nagyon finom,izlett mind a kettőnknek nagyon,máskor is fogom igy késziteni.
Most viszont a kávé az első.
Legyen szép napunk ma is!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Lia!
Sajnálom, hogy nagy vágást kellett csinálni a kis Dávidnál, de ha szépen gyógyul, akkor csak vigyázzon magára, hamarosan teljesen rendbe lesz. Persze a mozgással még óvatosan kell bánni, de ha megerősödik, akkor lassan mindent csinálhat majd újra! Te is elmondod ezt Neki gondolom minden alkalommal, amikor beszélgettek! 
Csak maradna tovább így a munkahelyeden is a helyzet... Bár épp az előbb mondták a tévében, hogy melegedés jön, és akkor bizony a bacik is jöhetnek sajnos... Sok sok vitamint kell enni!
A kocsonyára már kacsingatok, azt hiszem, hogy mielőtt anyukámmal beszélgetnék, eszek is majd 1 tányérral! ![]()
Ancsa!
Igen! Kell a reggeli kávé!
... A férjem most is ügyes volt, mire lejöttem már főzte is, és a szemetet is kivitte a kukával az utcára már.
Mi is hasonlóan jól aludtunk, és elég sokat is most éjszaka. Itt is pontosan -1 van van most. Ma is olvadni fog majd...
Szerintem a muffinokkal nem fog történni semmi baj, azért azokra talán könnyebb vigyázni, mint egy tortára!
Mi is jóval karácsony előtt főztünk csak kocsonyát, és most, hogy hidegebb lett... Ha még lesz lehűlés, akkor lehet, hogy egyszer főzünk majd, ezt még most nem tudom megmondani... de általában szoktunk 2-3 alkalommal főzni a tél folyamán.. Na a 2 már megvan! ![]()
A filmajánlóba bármilyen filmet berakhatsz, ami Neked tetszik, mi is megnéztünk már 2-őt, azokból amit ajánlottál, kettőt pedig már néztünk régebben, amiket a múltkor javasoltál! ![]()
A citrom sokféleképpen finom tud lenni a kajákban, akár mártásokban is, én szeretem a levesben! Ma pedig a kocsonyára csorgatok belőle!
... Ha nem ettetek a muffinokból, akkor csinálj magatoknak is, vagy van valami más ötleted már?
De most már én is megiszom a kávémat! 
Szia Margitka!
Korán keltél! ![]()
Nálam már reggeliznek a galambok,a kávét megittam,nem tudom,már egy ideje gondolkodom a pillecukor tortán olyan rég sütöttem és azt nem nehéz..csak elég édes,valami enyhébbet ennék,nem túl édeset...van gesztenyepürém,lehet azzal kéne kezdeni valamit...Atti az este hozott mandarint,olyan jó édes volt,na abból kettőt is megettem!
Igen a vitaminokat elkezdtem tegnap szedni megint,még mindig van abból,amit akciósan vettem az egész családnak,Atti nem szedte be az övét,igy hát én fogom.és van C vitamin pezsgőtablettám is.amilyen hidegek voltak,azért a java csak kipusztult a baciknak reméljük,épp tegnap olvastam,hogy a hideg nem betegit meg és a gyerekeket engedjék minél többet kinn lenni a hóban játszani,erősödik az immunrendszerük.
Azon is gondolkodtam beszélnem kéne a turkáló tulajával,megkezdték e már a szezont,oda is jó lenne átnézni.
Apuval már beszéltem telefonon,minden reggel pontban fél 8-kor felhiv,ezt tavaly óta vezette be mióta beteg voltam,és minden reggel felhivott hogy megkérdezze hogy vagyok..azóta is hiv ,beszélünk kicsit minden reggel!
Lassan ideje lesz felöltöznöm,még pizsiben ülök itt a gépnél! ![]()
Margitka!
Nem tudod mi van a képfeltöltővel?Neked működik?Reggel óta nem tudok belépni,nem találja a net a weboldalt...Vigyázz mert nem jó helyre tetted a Mai napon történt rovatot,más topikba tetted,a filmesbe!
Ancsa!
A Képfeltöltőt most én sem érem el... Remélem, hogy csak karbantartás miatt nem érhető el, mert nekem is sok sok kép van felrakva oda! ... Majd rákattintok többször én is, hátha bejön... Nagyon hiányozna már nekem is! 
Köszi, hogy súgtál! ... már javítottam is... A filmajánlóba pedig nyugodtan pakolhatsz! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás