Ezt a hideget ami itt van!
Csikorgó,egyáltalán nem tud ahó hullani annyira hideg van,szegény madarakat sajnálom kinn,még a cinkék is megjelentek,pedig hetek óta nem jártak felém,gondolom találtak másik etetőhelyet és itt ugye a macskák folyton lesték őket,de most kénytelen,kelletlen jöttek szegények.
A kis galambfióka most már kezd az idegeimre menni,egész nap sipit,nem tudom fázik,vagy éhes?Éhes nem lehet mert minden nap adok többször is nekik enni,van is olyan tolongás verekedés,ő meg fejjel megindul visitva be a sűrűjébe nehogy kimaradjon..Már nem bánnám igazán ha elmenne valahova,ne tanyázzon folyton itt a balkonon...
Bajban vagyok a muffinokkal,nem tudom mibe fogom pakolni,hogy el tudja vinni,Atti,mert egymásra nem tehetem őket,összetörnek,összenyomulnak,viszont ekkora dobozom meg nincs amibe beleférnének.Nem beszélve róla,hogy bicikli csomagtartójában elég nehéz lesz őket szállitani...Én meg azért nem megyek be hétközben,nekem szombaton kell menni...
Remélem ma este is lesz valami jó film,mostanában elég jók vannak,a HBO-n,legalábbis olyan,amit még nem láttam..
Most azt hiszem megyek melegitek egy kis levest magamnak,megéheztem.
Máris sötétedik nálunk,lehet éjszaka fog hullani a hó...enyhébb időt mond,ez a mostani éjszaka volt a leghidegebb...eddig..és képzeljétek tavaly ilyenkor 19 fok volt,ezen a napon,pluszban!