Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Jó hideg hajnalra ébredtünk itt Váradon - 7 fok van.
De jól aludtam,végre sikerült eltalálni a radiátotok beállitását,a fürdőszobait teljesen lezártam,a szobában pedig langyosra hagytam,a konyhai megy csak..ha igy fűtenek,hogy még a kezed sem tudod rátenni,szerintem hamarosan kiégnek és cserélheti az ember...
Ma csak sütök valamit Attinak névnapjára..ennivaló van bőven,főzni nem kell,de szeretnék mosni egy adagot,ágyneműt,mégpedig most korán,hogy hamar száradjon meg,éjszakára már csak nedves maradjon...a paplanomat szeretném kimosni,ha nem szárad meg teljesen a,kkor majd mással takarózom éjszaka...
Most viszont kávé,mert az este is néztem egy filmet,a cime Csodanő...érdekes feldolgozása és keveredése a görög mitológiának, a világháborúval..
https://videa.hu/videok/film-animacio/w … 9k9phjSwr1
Ezen a linken megtalálható,de Margitka ,biztosan más oldalon szoktatok filmezni..
Örülök hogy tetszett a másik film,ez kicsit több fantázia,de nekem ez is tetszett..
Jaj Ilona!
Nagyon szép a képeslap,és ha csoki,csak egy hátránya van,idővel kifakul ,vagy elolvad,úgyhogy nyugodtan egyétek csak meg,mert nem őrizhető sokáig ilyen szép állapotban,kicsapódik a kakaóvaj,és kifehéredik...úgyhogy fotón megőrizheted .
Akkor legyen nagyon szép napunk,mindenkinek sikeres hétkezdést kivánok!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Ó de aranyos képen hoztad a habos, sünis kávét! Nagyon cuki! ![]()
Itt is nagyon hideg van, most néztem meg, -12 fokot látok a hőmérőn! Na ez a hideg aztán alaposan ideért! 
Én most is megébredtem kétszer, viszont fél 7-ig elaludtunk reggel.
Főzni nem kell de még rántok ki sajtot a rizshez délre, mert tegnap csak a sajt felét rántottam a gomba mellé, és a sajt mind el is fogyott.. Én még hidegen is szeretem. 
Nekem porszívózás és törölgetés a délelőtti program, meg varrogatni is akarok... Aztán meg ami belefér...
Majd belenézünk délután ebbe a filmbe is, látom, hogy eléggé hosszú, de ha tetszik, akkor végignézzük ezt is. Mi is onnét néztük meg tegnap is. Csak ha valami le van mentve pedrive-ra, azt nézzük arról... Persze több helyről nézhetőek a filmek, de én is szeretem ezt.
Akkor Neked jó mosást és süssél finomat! 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Reggel korán elmentünk útlevelet csináltatni,szerencsénk volt elsők voltunk,negyed óra alatt végeztünk is.Itt is nagyon hideg lett a kapu be is fagyott úgy kellett melegíteni hogy nyitni tudjuk.Déltől dolgozunk.
Dávid szerencsére jól van,jó a kedve,eszik,iszik.
Margitka.
Sajnos beteg volt a férjem kollégája,de váratlanul ért mindenkit a halála.
Jó hideg volt nálatok is,de most van itt az ideje.Talán a bacik is pusztulnak tőle.
Ilona.
Szépet kaptatok,szerintem is egyétek meg,a csomagolást tartsátok meg emlékbe.
Ancsa.
Jó hogy tudjátok állítani a radiátorokat,voltunk mi is olyan helyen ahol télen is elviselhetetlen volt a meleg.
Margitka!
Ha úgy érzed nem Neked való film,ajánlok egy másikat,ez biztosan fog tetszeni,izgalmas,érdekes és a vége sirós is...A szitakötő
https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/ … kFc36lmO3c
Hali! Csak benézek még egy picit. 
Lia!
Jól választottatok időpontot az útlevél lerendezésére, ha ilyen gyorsan végeztetek is! Örülök, hogy Dávid ilyen jól van, egykettőre nerendbe is fog jönni, persze vigyázni kell magára! 
A haláleset mindig szomorú, akkor is, ha számítani lehet a bekövetkezésére...
Mi is a bacik elpusztulásáért drukkolunk, ezért is örülünk ennek a nagy hidegnek! Remélem, hogy lesz eredménye! ![]()
A Te nagy fiad is Attila!
Ha beszélsz ma Vele, Neki is BOLDOG NÉVNAPOT kívánok! ... Tessék átadni!
Ancsa!
Most értünk haza a boltból, mert vettünk még gombát ugyanis, megnéztem a maradékot, és csak 1 db van, ez egyikünknek sem lenne elég... még akkor sem, ha a sajtot is kirántom, ami még van... Így viszont 11 óra után megcsinálom, legalább ma is friss lesz!
... Aranyos vagy, hogy ilyen jó filmeket ajánlasz. De délután mindenképpen a tegnap ajánlottal kezdünk... a "Szitakötő" című filmet pedig már láttuk. ... valóban nagyon megható film. Már tavaly be is tettem a filmajánló topikba, most vissza is kerestem, jól emlékeztem. A 7. oldalon a 74-es hsz-ban van. Azért aranyos vagy, hogy gondoltál rám! 
Ja,bocsi,valahol rémlett nekem ,hogy már volt szó róla,na majd ha eszembe jut még valami beteszem,mert én már tényleg sok sok filmet megnéztem,de azokat Te nem szeretted eddig...azért is nem ajánlottam.
Lia!
Én is köszöntöm ha Attilád van!
A radiátorral csak az a gond,hogy hiába vettem le a fűtést igy is fizetni kell,mert nincs külön óránk hozzá,a lépcsőház nem akart,hogy mindenkinek legyen külön...Viszont csak igy birjuk ki ,igy normális a levegő és a radiátorok sem égnek ki idő előtt...ilyen forró még sosem volt pedig már 14 éve itt lakunk...még a macskák sem tudtak felmenni rá,pedig van boritás rajta nekik lécekből...
Nekem mos a gépem már a második adagot,kiraktam egy cseppet a balkonra a takarót,10 perc múlva már meg volt fagyva a széle,úgyhogy be is hoztam,nem lehet kitenni semmit,rögtön megfagy,nagyon hideg van!Közben sütöttem egy adag muffint,csokisat és konyakmeggyes bonbonnal töltve...bár a konyak már kipárolgott belőle,vagy nem is volt!
egyet megettem ,de csak meggy volt benne konyak semmi! ![]()
Majd kap egy vajkrém tetőt és húzok rá diszitést fondantból,hogy tudja bevinni őket.
Közben nekem itt az ideje a második kávénak!
Ancsa!
Abban igazad van, hogy én nem minden filmet bírok végignézni, ha túl félelmetes, akkor elfordulok most is. De köszi, ha van valami érdekes, azt szívesen megnézem. ![]()
Repül az idő.... megyek porszívózok, aztán készítem ebédre a gombát és a sajtot is... Majd aztán jövök pihenni! 
Sziasztok!

Margitka! Itt reggel -9 fok volt, de délelőtt egy kicsit megenyhült. A tertaszra sütött a nap, most le is szedtük a díszeket, de a fán még ott van. Már megint kezd hűlni a levegő.
Reméljük, hogy kifagynak a bacik.
Lia! Nagyon örülök, hogy jól van az unokád, és az étvégyával sincs semmi gond. Szépen megerősödik. Ügyesek voltatok, hamar ment az útlevél készítése. Én is boldog névnapot kívánok a fiadnak!
Ancsa! Gondolom, hogy készen vannak a sütik, megyek megnézem miket alkottál!
Szia Ilona!
Mesés képet hoztál nekünk! Nagyon tetszik! 
Nálunk is megenyhült az idő már délre! Most megnéztem, már csak -1 fok van. A ebéd után leszedtük a fenyőfát mi is, ahogy terveztük, az ablakon dobta ki a férjem. Aztán felsöpörtem először a lehullott tűleveleket, majd alaposan felporszívóztam. Most olyan jó friss tiszt a levegő idebent! ![]()
Ancsa!
Miután rend lett, elindítottam ezt a filmet, hát a férjem már 5 perc után mondta, hogy Ő nem biztos, hogy végig nézi... de én próbálkoztam igazán... de csak eddig bírtam, hát ez valóban nem tudom tovább elviselni, igazad lett, jól sejtetted!
Azt beszéltük a férjemmel, hogy inkább folytatjuk majd a Siders sorozatot...
Én is megyek inkább a konyhádba kukkolni, látom, hogy írtál oda! 

Margitka!
Tudtam,hogy nem fogjátok szeretni,ez olyan nekem való film inkább!
Én nem tudtam levenni a szemem róla! ![]()
Na holnap még kell egy adagot készitenem,mert Atti megcsodálta,és kijelentette,hogy ezek nem lesznek elegek,többen vannak...úgyhogy holnap még sütök..megint más disztéssel.
Szerencsére van rá idő,főzve van,mostam is ma,úgyhogy nyugodtan megcsinálom! ![]()
De most megyek a sorozatomat nézni,úgyhogy el is köszönök!
Reggel jövök a kávéval!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket a fiam nevében,átadom neki.
Ma nem akartam hinni a szememnek mikor bementem dolgozni,üres volt a váró,máskor már tele van 1 órával kezdés előtt.Végig nyugiban tudtunk dolgozni,maradjon így egy kicsikét.
Margitka.
Tegnap mi is leszdtük a fát,kitakarítottam.Ilyenkor mindig elgondolkozom,mi lesz 1 év múlva,mi lesz a következő ünnepig.
Ilona.
Itt is hideg volt egész nap,nem is mentem kocsival,jól esett egy kis séta.
Ancsa.
A nagyfiam Attila,köszönöm a jókívánságot.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás