Válasz: Társalgás
Halihó Kislányok!
Látom azért mindenütt zajlik az élet. Itt is. Tegnap itthon dolgoztunk, ma pedig Apáék mnnek dolgozni. Holnap is. Sürget az idő, még a hideg előtt igyekszik megcsinálni a legtöbb elvállalt munkát.
Margitka! Finom lehet a sós amit sütöttél. Én mára egy krumplis pogácsát néztem ki, azt szeretném megsütni. Rég sütöttem pogácsát.Meg brassói apró lesz az ebéd. Enikőék szerdán jönnek haza a kórházból. Ildi is szerdán kezd dolgozni. Eddig se unatkoztam , de onnantól elég zűrös lesz a helyzet.A gyerekek kirepültek és mégse. De imádom őket. De ezzel mind így vagyunk.Furcsa ez az óra átálítás. Simán alkalmazkodtam hozzá.Éjjel jött sms a telóra, hogy a főnök szólt hogy keresem , és ....ezen a néven jelöljem a a facen. Vissza írtam neki, hogy rossz helyre küldte, és nagyon jól esett erre ébredni éjjel 11-kor. Köszi szépen.
Ancsa! Nálatok is munka nap van már. Sajna ha ennél a munka típusnál maradsz valószínűleg ugyan ilyen körülményeket találsz majdnem mindenhol. Önmagában munka helyet hiába váltasz. Emberek dolgoznak mindenhol. Bárki hibázhat, azt ki kell javítani. Vagy munka típust váltasz, vagy ezt veszed tudomásul. Én úgy látom ez a két lehetőséged van.A körülményeket az előző helyen se nagyon igyekeztek jobbá tenni. Esetleg egy nagy gyár nem akad, talán ott esetleg jobb lehet a körülmény.
Margitka! Liát én is puszilom. Sajna lassan lejár a kimenőjük, pedig biztos nagyon jó volt nekik a gyerekekkel. De az itthoni unoka is biztos nagyon hiányolja már őket.