Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka! Nagyon szép süteményest kaptál, használd egészséggel! Guszták lesznek rajta a finom sütik! A lencsefőzelék is jól nélz ki! Én mára főztem azt, a megmaradt karajszeletekkel amit lesütöttem egy kicsit kolbász karikákkal. Mellé tojásleves volt. Még mindig van négy darab hortobágyi egy kis salátával. Így holnap nem kell főzzek, lehet lazítani egy kicsit.
Lencsét mi is ettünk újévkor, de ez most konzervből volt, csak azért vettünk hogy legyen lencse evés. Mindenki evett belőle egy keveset, meglegyen a szerencse! Most a maradék hús mellé jól jött a főzelék.
Ma már csak pihenés lesz és lazítás.
Lia! Ment a gyerek iskolába tegnap, azért jött haza a fiam, hogy hazavigye, mert ők nem voltak itthon szilveszterkor, karácsony után visszamentek. Már itt is gyengébb étel után vágyunk, vasárnap lehet hogy gyümölcsleves lesz, most kimarad a húsleves, mellé úgyis második valami hús lesz.
Ancsa! Esik még a hó? bezzeg itt nem esik - 2 fok van. Csuda jól néz ki a párásító, tetszik nagyon a formája és a díszítése is. Már én is nézegettem, de nem találtam ami tetszett volna. Annyira szép, amiket láttam egyik sem tetszik? Hol rendeltétek meg?