Nem tudom,de a szép napos idő után beborult,elálmosodtam én is,gondoltam minek kinlódok,ledőltem...hát olyan jót aludtam,hogy csuda...ez az időszak most az igazi regenerálódás nekem,most kezdem magam összeszedni,úgy érzem,jól érzem magam,el ne kiabáljam...Most azon töröm a fejem,főzzek e kocsonyát Újévre...lehet hogy odapakolom a négy körmöt,elég lesz annyit...
Még mára van krumplipüré és sült csirke,őszintén én még meg sem kóstoltam,Atti evett belőle egy combot,meg egy kevés mellet,hát majd vacsorára azt fogok enni savanyúsággal,hadd fogyjon...még volt tegnapról gyümölcs salátám azt eszegettem többször is nap közben,nem is tudom hogy lehet,hogy most olyan finom gránátalmát sikerült vennem,eddig sosem és nem is izlett nekem,mert savanyú volt,csak csodálkoztam mikor mások mondták milyen finom édes...hát most az enyém is az volt...
Lassan ideje is lesz melegitenem ételt,igaz későn reggeliztem,és ma már nem is akarok utána enni semmit...úgyhogy később akarok ebédelni is,ami már vacsi is lesz egyben.
Jó hogy nem kellett mennem nagyobb bevásárlásra,mondják az ismerősök milyen tömeg van a hipermarketekben...mintha mindenből kifogytak volna két nap alatt... 
Utána kell nézzek,van még egy fél zacskó lencsém itthon,szerintem elég lesz,olyan nagyon nem öltük magunkat utána tavaly sem...egy kis virslivel majonézes lencsét összedobok majd azért,hogy legyen pénzünk,de amire várok az a sült pisztráng,ott őrizgettem mostanig!
Ja és végre ma adják a sorozataimat,legalább van valami nézni való a tv-ben...
további kellemes napot mindenkinek!