Hú,nagyon rosszul kezdődik a napom..nyugodtan ülök a kis kávémmal a gép előtt,mikor az utcán elkezd orditani egy kiskutya,de úgy mint akit nyúznak,kapom,gyorsan kiszaladok a balkonra,azt hittem megtámadták valami nagyobb kutyák,de akkor látom hogy egy ember van leguggolva itt az ablak alatt és kinlódika kutyával,hogy begyömöszölje egy zsákba...elkezdtem vele kiabálni,hogy engedje el a kutyát mit akar vele?De a füle botját sem mozgatta,én csak kiabáltam tovább,hogy ne bántsa,engedje el,nem hallja ,hozzá beszélek,szemben a bár előtt meg álltak valami emberek és csak bámultak,azoknak is kiabáltam hogy jöjjenek segiteni,nem látják mit csinál ez az ember?a kis kutya meg csak próbált szabadulni,menekülni és sirt ,őrjöngött..Aztán még elkezdett szidni az ember,akkor bedurvultam én is,mondtam nem szégyenli magát,hogy beszél,mindjárt lemegyek a rendőr szomszédommal ,aztán magyarázkodhat hogy honnan van a kutya,lehet lopta!Akkor azt mondta vette,és csak haza akarná vinni,mondom hogy ,úgy hogy zsákba gyömöszöli,lehet el a karja dobni valahol,igy szoktak megszabadulni a nem kivánt alomtól,zsákba kötik és kidobják,közel a Pece,lehet oda akarta dobni ,vagy a Kőrösbe az is itt van közel..nagy mérgesen elindult vele végül sikerült betegye,mutatta hogy a táskájába akarta tenni nem a zsákba...a kutya is elhallgatott,úgyhogy nem volt mit csináljak,elment,de nem vagyok nyugodt,mert nem tiszta szándékú ember volt,vagy lopta a kutyát,vagy el akarta tenni láb alól...annyira felzaklatott,reszket kezem,lábam,úgy felidegesitettem magam!