Hát nálunk lassan a mai nap is eltelt...délután picit kisütött a nap,remélem akkor most már elolvad ez akis maradék hó,holnapra már pluszokat mondanak,iyg már nem szeretem a havat,ha imitt-amott vane gy kis fehér folt,meg lelóg a tető szélén...de az jó hogy elég hideg van igy nagy fazék húslevest kinn tudom tárolni most éjjel a balkonon,csak úgy férne a hűtőbe ha kiveszek egy polcot, a nagy kilenc literes fazék,de most kell a hely benn is...
Épp beszéltük apuval telefonon,hogy semmi értelme a nagy főzéseknek,hiszen ők is ketten vannak,mi is,ha sok kaját főzök a végén rajtunk marad,kinek kell már harmadik nap is ugyan az?Most nem úgy van ,mint mikor dolgoztam és azt sem tudtam hogy kapkodjak hogy készen legyek mindennel,van idő,frissen kirántani a húst,befőzni csak annyi levest amennyit megeszünk...süti is lesz elég,úgyhogy tényleg,minek is...már azok az idők lejártak...
Majd mennék hozzájuk is Karácsony napján,csak legyek jól,nehogy odavigyem a bacit nekik.De remélem csak kimászom belőle,azon kivül hogy az orrom be van dugulva,a hangom sem rekedt,lázam továbbra se nincs,ma is megettem egy jó nagy adag gyümölcs salátát,tiszta vitamin,most olyan jó édes gránátalmát sikerült kifogjak,hogy élvezet ropogtatni a magokat.A köhögés meg vele jár,most mit tudjak csinálni,nem nagyon köhögök,egyszer egyszer...
Na,azt hiszem majd most este kiveszem én a darált húst,hogy rendesen olvadjon ki,reggelre,kezdem a káposztát tölteni és sütni a mézeskalácstortának az alapot.holnap már több mindent fogok tudni csinálni,ma nagyon korai lett volna még...aztán csak állott ételek lennének.
Atti még holnap elmegy vizet venni a Pennybe,az kell,és magának meg apunak vesz alkohol mentes sört,mert szinte folyamatosan benn lesz,a Szilvesztert is benn tölti,legalább tudjon egy sört inni az ennivaló után!
akkor én most elköszönök és elnyúlok lassan ,a tv előtt,igaz még a sorozatom soká lesz,de keresek valami nézni valót,legalább pihenek,fekszem a náthám.. 
további szép délutánt és estét,jó pihenést mindenkinek!