Válasz: Társalgás

Nálunk nagyon hideg volt egész nap,kétszer mentem el itthonról,először vásárolni,aztán meg a Marika barátnőmmel átnéztünk a turiba,de én nem vettem semmit,ő vett néhány apróságot.
Hazaérve jóllaktam sült kolbásszal,tormával,után most kortyolgatok egy csupor forralt bort..Elég rendesen tüsszögtem egész nap,de semmi gond,mert holnapra már jól leszek.Kitisztult a fejem.
Átsikáltam a konyhabútort,a gáztűzhelyet,hadd legyen mit összekoszoljak megint ,mikor kezdem a főzést!
felmostam mindenhol ,még a folyosón is kinn a lépcsőházban,vettem finom illatú légfrissitőt az Airwickbe,egyikbe indiai az a szobában van,a másik levendula,a fürdőben.Megvettem mindent ami szükséges a főzéshez,holnap kezdem a piskótákat megsütni,úgy döntöttem a somlói tortát fogom elkésziteni,ahhoz meg kell három különböző piskóta.És a káposztát fogom még megtölteni,aztán hagyom egy éjszakát úgy a cserépedényben ,hogy összeérjenek az izek,majd csak másnap főzöm.Szóval holnap már lesz jó sok dolgom.
Most viszont élvezem a finom bor ,fűszeres izét,csillagánizs,fahéj rúd és forralt bor,édes- borsos fűszerkeverék van benne.Jó forró,jót tesz a torkomnak.
Azért csak ágyba bújok korán,ha kifekszem hamarabb jön helyre,nem igaz?
Akkor most már el is köszönök,puszi!