Jó reggelt!
Felkeltem,de olyan töröttnek érzem magam,legszivesebben ma semmit sem csinálnék...Fárasztó hetem volt és ez a tegnapi sirtakaritás is rátett...a nagyszüleim sirja ki sem látszott a falevelek alól,mivel egy hatalmas tölgyfa van mellette,teljesen telehullatta levelekkel,rég nem járt ott senki,vittem kis seprűt,felkészültem,de erre nem számitottam...Le is fotóztam hogy megmutassam apunak,előtte is, utána is.
Már egész héten éreztem hogy fáj a hátam,meg a derekam,majd leszakad a két karom,de mára tetőz,azt hiszem szabad napot veszek ki és ma tényleg csak pihenni fogok...a munkában parketta van lerakva de már száz éves és hepehupás,hiányos,mozog,és ahol ülök elég ferdén áll a székem,ettől fáj a derekam és a hátam...mindig mikor költözni kell egy másik helyre,valami új modell miatt,mindig tortúra,beállitai a gépet,meg a széket,hogy egyik se mozogjon...a gép lába alá mindig kartont rakok,hogy kipöcköljem,de a szék alá nem tudok,mert arról fel-fel kell állni,nincs ott idő állandóan visszahelyezni alá valamit...nagyon rossz,elhanyagolt hely,épp tegnap beszélgettem egyik munkatársammal,aki cukorbeteg,hogy őt annyira stresszeli ez a munkahely ,hogy az eredményei nagyon rosszak és azt mondta a doki neki,hogy ki van merülve és nagyon stresszes..hát mondom én is igy érzem,csak még ezt az évet húzzuk ki,megegyeztünk,hogy keresünk másik helyet,már igy is elkezdtem,megmozgattam pár szálat hogy ha valaki tud valami jobb helyet szóljon nekem is...de ezt a z évet szeretném már itt befejezni,már nem sok van...sajnos érzem hogy az egészségem megy rá,fizikailag kikészit,most a hátgerincem,máskor a szivem is fájt,pl a múlt héten szinte egész héten,tompán fájdogált,az idegesség miatt....Mára is azért hivtak volna be,mert megint elrontottak,160 pár csizmát,rossz pecsétet nyomtak a bélésre.,most ezért szét kell szedni,kicserélni az elrontott részt,visszavarrni...engem az ilyesmi nagyon bosszant,mert ha odafigyelnének,nem lenne ilyesmi,de itt kapkod mindenki mert annyira hajtja az embereket,és ő sem figyel oda,ez az ő hibájuk.Hát oldják meg...
komolyan mondom hogy olyan kimerültnek érzem magam,hogy még főzni sincs kedvem,pedig ez nálam már nagy baj!