Válasz: Társalgás
Klári!
Közben Lia is olvasta a jó hírt! Megköszönte, hogy megírtam , és egyben Ő is
"sok szeretettel kíván nagyon jó egészséget, a babának és az egész családnak!" ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Klári!
Közben Lia is olvasta a jó hírt! Megköszönte, hogy megírtam , és egyben Ő is
"sok szeretettel kíván nagyon jó egészséget, a babának és az egész családnak!" ![]()
Elköszönök mára.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Köszönöm a súgást Margitka! Így már emlékszem!Figyelmetlen voltam elvoltam a a magam bajával, pedig másnak sokkal nagyobb jutott.
Icukám! Annyira sajnálom!
Liának én is megköszöntem facen.
Jó éjszakát Mindenkinek! Aludjatok jól!
!

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Klári!
Azért volt gondod neked is... De most már megnyugodhattok! Remélem, hogy lesz teje Enikőnek, és nem lesz már semmi probléma! Sikerült éjjel aludni végre? Jobban vagy? Mikor mész be látogatni, délelőtt, vagy csak délután? 
Itt elég hűvös lett a reggel, csak 3 fok van... még elég sötét is, de talán ma is jó időnk lesz, legalábbis ezt mondogatták tegnap a tévében is az előrejelzők...
Kész lett a kávénk, akkor inni kell, mert én még nagyokat ásítozok.... pedig elég jól aludtam most éjszaka...

Szép napot Mindenkinek!
Itt mindenesetre gyönyörűen süt a nap, de jó idő ennek ellenére nincs, mert hűvös is van , és a szél miatt még inkább annak érezzük. Kitti most is lázas, az előbb mondta Ildikó, hogy 39 volt a láza. Adott neki lázcsillapítót. A doki néni délután rendel. Biztos a torkával van baj, mert nem köhög és nem folyik az orra. Enikőhöz most nem megyek, mert én is köhögök, ő meg nem kelhet még fel, és nem tud kijönni. Én meg nem megyek be a picik közé, még ha nincsenek is épp a szobában.
Nem tudom mit főzzek ma. Én is úgy vagyok mint te Margitka, nem kívánok semmi húst.
Szia Klári!
Nagyon sajnálom a kis Kittit, jobbulást kívánok Neki!
jobban is teszed, ha így nem mész be Enikőhöz! Csak igyekezzél kikúrálni magadat! 
Itt ma lett olyan hóbortos idő, hol süt a nap, hol felhős, és csak 10 fok van jelenleg is... De mostam, és kiteregettem a teraszra... ha véletlenül esne, ott akkor sem ázik meg... nekem meg majd délutánl
lesz egy kis dolgom a városban nem tudok odafigyelni a ruhákra... ezért nem az udvarra teregettem...
Reggeli után szedtem a kertben egy kis friss sóskát, nagyon megkívántam... Főztem tojást és krumplit is hozzá...

Végül Te mit főztél?

Szervusztok!
Szeretettel gratulálok,nagyon szép neve lett a kislánynak,szerencse ,hogy minden rendben,lehet csak kicsit lusta volt megszületni,és jól érezte magát benn! ![]()
Ma is hajtós nap volt,szerintem itt már normális nap nincs is...Holnap azt hiszem nem leszek,mert a munkából szaladunk ki a temetőbe csak Attival ketten a nagyszüleimhez,most sajnos sem apu,sem anyu nem tud már jönni velünk,ők is megvették a virágokat az ő nevükben is ki kell vinni,reménykedek,hogy nem fog esni,szeretnék sok mécsest is gyújtani...aztán azért megyünk már holnap mert még beengednek autóval ,igaz külön kell érte fizetni,de olyan nagyok a távolságok,a mi temetőnk akkora hogy autóutak vannak benne...
Margitka!
Ha beválik ez a kenyér érdemes áttérni néha rá,jó sok mag féle van benne,egészséges lehet.
Szervusz Ilona!
Nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz időszakot éltek át...
Liát és Zsuzsát is üdvözlöm ha benéznek.
Szia Ancsa!
Csodaszép a sárga rózsa!... De erről mindig eszembe jut a szomszéd fiú, aki 18 évesen annak idején felakasztotta magát a saját padlásukra... ![]()
A végrendeletében kérte a húgát, hogy játsszuk el majd a sírjánál a temetése után az "Azt hiszed, hogy nyílik majd a sárga rózsa" című dalt... mi mentünk fel a húgával másnap, és együtt lejátszottuk magnóról...
Nekem is mozgalmas volt a délután is.... Orvoshoz mentem, fel recepteket kellett felíratni anyósomnak, és nekem is... Aztán amikor hazajöttem nekiálltam porszívózni. Most végeztem. Az előbb néztem meg a kint száradó ruhákat, szépen süti a nap, de még hagyni kell, mert nem száradt meg mindegyik...
A kenyérrel még lesz kísérletezés, de már csak a jövő héten...
Holnap megyünk el a megrendelt koszorúkért... A krizantémokat már mi is hazahoztuk, levittem a pincébe, kibírják hétfőig... mi akkor akarjuk majd kivinni a temetőkbe. Jó nagy virágjuk van, remélem, hogy nem kezdenek addig el hullani a szirmok:

Margitka! Szép a sóskád. Az enyémet lerágták a bírkák. Pedig imádom. A fene a gusztusukat, én nem eszem meg az ő lucernájukat, haragszom rájuk a sóska miatt. Ma már kicsit jobban vagyok, tegnap forró vízben fürödtem, amit csak bírtam.
Ancsa! Ha sok sírra kell vinni virágot, biztosan megéri bemenni autóval. Csak a távolság miatt én nem mennék be, de cipekedni nem kellemes. Itt nem nagyon lehet hamarabb kivinni semmit, mert ellopják. Gyalázat.
Indulok a fiukért. Majd este jövök.
Klári!
Én is nagyon szeretem a sóskát, csak úgy nyersen is eszegetni!
... Akkor lehet, hogy a birkák is jobban szeretik a sóskát a lucernánál? ... csak eddig nem tudtad? 
Örülök, hogy jobban vagy, csak kíméljed is most magadat, mert aztán nagy szüksége lesz Rád a családodnak! 
Talán már lassan Te is otthon lehetsz... a fiúkkal. ![]()
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ahogy mindig, most sem történt másképpen... Reggelre -1 fok lett... Legalábbis most éppen ennyi van nálunk... Azt hiszem, hogy reggeli után először elmegyünk a koszorúkért, aztán megyünk is ki a kertbe majd, és kitépjük a maradék paprikát, mehet a fagyasztóba, rántottához, vagy levesek, pörköltek ízesítéséhez majd jó lesz...
Ma főzni is kell... palóclevest akarok, és valamilyen tésztát csinálni... Valamennyi maradék van a tegnapi sóskából, az is el fog fogyni majd... 
A kávét már megittuk, de van maradék...

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás