Válasz: Társalgás
Kukucs... 
Pihenés után most már ettünk egy kicsit. Aztán csak itt kötöttem ki utána. ![]()
Ilona!
Ma megint mosolyt csaltál az arcomra, annyira szép ez a kép, köszi. ![]()
Én régebben dupla ennyi mézest szoktam sütni, de soknak bizonyult, ezért az időn már csak a fele adagot készítettem el. Ebből ennyi elég, még ajándékba is adhatok belőle pár darabot. ![]()
A sós apró süti viszont a hétvégén el is fog fogyni, azt majd meg kell ismételnem, vagy valami más sóst... ezt már most tudom. ![]()
Finom ebédet készítettél. Én is akartam gyümölcslevest főzni, beszéltünk is róla, de elfelejtettem... Ezért ma csak köménymagos tojásos levest főztem, az meg ugye nagyon gyorsan elkészíthető, és szeretjük is, főleg én.
A munkákkal azért csak óvatosan még! 
Néztem az időképet, nyugaton és délen egyre intenzívebben havazik.. és közeledik hozzánk... Anyukám holnap reggel gondolom, hogy megint panaszkodni fog, hogy mennyi hó hullott... Kíváncsi vagyok, mire ér ide hozzánk....
Ancsa!
A sós-diós apró sütiket én találtam ki. A karácsonyi ropogós receptem után készítem mindig... Most is pontosan aszerint csináltam, csak a darált dióból kicsit többet tettem bele, 8-10 dkg is lehet. Ma 10 dkg került bele. Tökéletes lett.
A receptnél az első kép alatt a megjegyzésben vannak még magok, azzal bővítve készült most is! ![]()