Sziasztok újra! 
Ilona!
Ó de nagyon jó lett ez a torta! Köszi, hogy hoztad a fotót! Nagyon tetszik!
El tudom képzelni, hogy milyen nagy örömet szereztetek ezzel a tortával!
Az első mosást én bent teregettem ki fent a fürdőszobában, de aztán megnéztem az előrejelzést, és berakodtam a második mosandó ruhát is. Na mire kimosott a gép, azt már a teraszra kiteregethettem én is. Most szedtem össze, mielőtt elkezdett sötétedni. Majdnem minden száraz lett, még a nap is odasütött a fák között, és a szél is lengette a ruhákat! Örültem, hogy kimostam. 
Ancsa!
Mesés képet hoztál ebéd után. 
Én ma nagyon megembereltem magamat, és nem is voltam reggel óta a gép mellett... De el is fáradtam alaposan! 
Nekem elmaradt a délutánra tervezett sütögetés, talán holnap már összejöhet?
.. Mivel az ebéd után én nekiálltam, és minden edényt kiszedtem a konyhaszekrényből. Természetesen kitakarítottam... aztán következett a szanálás... amire én nagyon nagyon ritkán tudom rábeszélni magamat... nem csak a ruhákkal, de az edényekkel is így vagyok... De eldöntöttem, hogy minden régi edénytől megszabadulok... Na lett is egy kis szabad helyem... aztán következett a spejz... ott is jól elidőztem... Utána akartam uzsonnázni, és kiderült, hogy kevés a kenyér, de sütni már nem akartam, mert más is kellett, így átsétáltam a Tescoba... Nem régen értem haza, de már ettem is.. így most már ma csak pihenek!
Holnapra maradt ebéd.. bár a férjem keveselli a pupácskát, pedig szerintem kettőnknek elég lenne... na de majd csak kitalálok még reggelig valamit...
Te jó előre vagy már a sütésekkel is. ...